Миналият месец Дженифър Лопес и Бен Афлек са организирали звездно

...
Миналият месец Дженифър Лопес и Бен Афлек са организирали звездно
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и секси кадрите ѝ по бански от новогодишната ѝ ваканция на Карибите /снимки/

Миналият месец Дженифър Лопес и Бен Афлек са организирали звездно коледно празненство в дома си в Лос Анджелис, като измежду звездите, които са участвали, са Марго Роби, Майкъл Б. Джордан и Лили Рейб. Както може и да се чака от Джей Ло, всичко за събитието е било на равнище, в това число и тоалетът ѝ, несъмнено.
За празненството си певицата е била облечена със семпла, само че стилна дълга алена рокля на дизайнера Magda Butrym, а за грима си е заложила на опушени очи и гланцови устни. Косата ѝ пък е била свободно пусната и завършена на едри вълнисти къдрици.
След отпразнуването на коледните празници вкъщи, Дженифър Лопес се е отправила на новогодишна почивка дружно със брачна половинка си Бен Афлек, написа People.
През последните дни на 2023 година певицата е била видяна няколко пъти на плаж в Сейнт Бартс на Карибите. И защото там температурите сега са на процедура летни, фрагментите на Джей Ло от почивката ѝ са безусловно горещи.
На фотосите я виждаме по бански, които разкриват стегнатото ѝ тяло и ни подсказват, че за певицата очевидно няма разпределяне с храненето и фитнеса, даже и по празниците.
Колкото до новогодишното празненство пък, Дженифър Лопес ни е разкрила малко и от него. От пост в Instagram профила ѝ излиза наяве, че за него е облякла копринен костюм в кремав цвят, черно палто и черна шапка с външна страна.
Дженифър Лопес и Бен Афлек - най-голямата контузия във връзката и любовната им история във филм
Най-голямата контузия във връзката на Джей Ло и Бен Афлек
Специалната вечер певицата е отпразнувала със брачна половинка си Бен Афлек, с който най-вероятно е споделила и новогодишната си целувка. На стори в своя Instagram, Джей Ло е качила и миг от празника, в който дружно с половинката ѝ следят фойерверките през прозореца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР