Миналия уикенд залите на Интер Експо Център се изпълниха с

...
Миналия уикенд залите на Интер Експо Център се изпълниха с
Коментари Харесай

Мария Бакалова и още любими лица с вълнуващо участие в най-цветния фестивал за поп култура у нас

Миналия уикенд залите на Интер Експо Център се извършиха с разнородни почитатели на азиатската и поп просвета от всевъзможни възрасти. Над 20 000 индивида станаха част от огромния Aniventure Comic Con 2023, а вълнението от претърпяното още отеква.

Началото на фестивала бе обещано от самата Мария Бакалова, която излезе на основната сцена и докосна публиката, очакваща идния косплей конкурс, като показа: „ Била съм на сходни събития и преди, мечтаейки си скрито един ден да стигна до огромната сцена. Моят пробив е доказателство, че всеки един от вас може и би трябвало да следва сърцето и фантазиите си. “

 Comic Con 2023 Comic Con

Редица задгранични звезди и създатели, взели участие в основаването на филмите за Хари Потър, „ Властелинът на пръстените “, „ Игра на тронове “,  „ Wednesday ”, “Deadpool ” и други касови шлагери бяха част от събитието и се срещнаха с почитателите. Към впечатляващия списък  се прибавят имената и на голям брой български артисти и други обществени персони, които също въодушевиха феновете си и споделиха с тях мотивиращи истории –  , Графа, Ивет Лалова, Ирмена Чичикова, Климентина Фърцова и други.

 Comic Con 2023 Comic Con

Някои от най-обичаните родни инфлуенсъри също взеха присъединяване в Aniventure Comic Con – Слави Панайотов, Християна и Ивайло от Айде БГ, Стан и Стефи, Сузи и Рени, Маргарита Стойкова – Maggi,  „ Светът на Ванката “ и още, и още.  

За феновете на комикси и тематична литература също бе вълнуващо – с изключение на огромен избор на разнообразните щандове, те имаха опцията да се срещнат и с комикс актьори, измежду които Йехуда и Мая Девир, Неда Малчева, създателите на „ Българознайко “ и „ “.

 Comic Con 2023 Comic Con

Освен за геймърите, безредици имаше и за почитателите на. Специални посетители бяха Yuegene Fay, Pretzl Cosplay и Bakka Cosplay, а на фестивала се видяха и родни звезди в друго амплоа като.

Очаквайте завладяваща и богата поредност от изявленията със специфичните задгранични посетители на фестивала напълно скоро, а в специфичното изявление можете да надникнете в света на сериала „ Wednesday ” и Виктор Доробанту, който играе „ Нещото “ в хитовата поредност.

Следете:













Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР