Миналата вечер се проведоха шестите драматични Номинации на VIP Brother

...
Миналата вечер се проведоха шестите драматични Номинации на VIP Brother
Коментари Харесай

Пламен стана Глава на Къщата, Мишо, Мариан, Йоана и Ирина са номинирани

Миналата вечер се организираха шестите трагични Номинации на VIP Brother 2013. Въпреки че по традиция бяха поканени в Изповедалнята, всеки един от техните причините беше непосредствено предаван в Къщата и в лайв студиото на предаването, което докара до нови спорове. Провокирани от казаните истини, тази седмица доста от Съквартирантите затвърдиха своя избор в Номинациите.

Номинирани през миналата вечер бяха Ирина Флорин, Йоана, Мариан Кюрпанов и Мишо Шамара. В номинационната задача, която сложи Съквартирантите „ под високо напрежение “, тимът на Пламен победи над тима на Мишо Шамара. Победата трансформира Пламен в Глава на Къщата, а Мишо Шамара беше автоматизирано изпратен на Номинации. Социоложката Мира Радева се оказа избавена от Пламен, който съобщи, че има потребност от нея като негов „ баланс “ в.

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ всички звезди в ще бъдат въвлечени в нова загадка Мисия под надпис „ Преследвач и цел “. Задачата на звездите е всеки един от тях скрито да следи някой от останалите Съквартиранти в Къщата. Единственият участник, на който BIG Brother няма да каже за тази игра ще се окаже Златка. Тя с неразбиране ще следи по какъв начин всички обикалят из Къщата, следейки избрани хора, без да схваща какво се случва.

Въпреки демонстрирания толеранс сред пушачи и непушачи, през днешния ден цигарите ще възпламенят искрата, която тлее сред Мариан Кюрпанов и Ваня Червенкова през последната седмица. Усетил, че цигарите са слабото място на Ваня, моделът без да се замисля доста ще стартира да подклажда огъня.

След повече от месец на цялостна изолираност всички погледи на Съквартирантите са ориентирани оттатък стените на Къщата. Единственият човек, който към момента носи привлекателния мирис на външния свят, е Златка и тази вечер всеки един от ще се постарае да се допре до нея.

Мишо Шамара също ще се окаже измежду устремилите взор към външния свят и бъдещето Съквартиранти. Само преди няколко дни рапърът сензационно разгласи, че се отхвърля от музикалната си кариера.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР