Миналата седмица стана ясно, че авторът на песни Стив Ронсън

...
Миналата седмица стана ясно, че авторът на песни Стив Ронсън
Коментари Харесай

Проговори музикантът, който обвини Лейди Гага в плагиатство

Миналата седмица стана ясно, че създателят на песни Стив Ронсън има намерение да повдигне правосъдно дело против Лейди Гага на основанието, че песента ѝ "Shallow " е "изградена " върху сингъла му "Almost " от 2012 година

Сега Ронсън за първи път проговори пред Entertainment Tonight, казвайки, че в действителност не той е открил приликата сред двете части.
"Много хора идваха при мен с изказванието, че "Shallow " звучи като моята ария. Не съм търсил съзнателно аналогия, даже не съм гледал кино лентата, само че чух, че бил много добър. Възхищавам се на Лейди Гага, по тази причина желая да стигна до дъното на това... Тя не е единственият създател на саундтрака, има и други, в това число Марк Ронсън. Осигурил съм и музиколог, който също е склонен, че песните звучат сходно. Просто върша това, което всеки различен би сторил, при следствие на допустимо нарушаване ", споделя той.
В петък нюйоркският юрист Орин Снайдър, който Гага нае, сподели:
"Г-н Ронсън и неговият юрист се пробват да изкарат лесни пари на гърба на сполучлив актьор. Това е освен неверно, само че и срамно. Ако този случай продължи, Лейди Гага ще се бори до дъно и сигурно ще завоюва ".
Днес Снайдер опровергава изказванията на музиколога на Ронсън, добавяйки:
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР