Миналата седмица принц Хари се появи във видимо добро настроение

Миналата седмица принц Хари се появи във видимо добро настроение ...

Принц Хари, емоционалното му признание и какво се е объркало в плана им с Меган.

Миналата седмица принц Хари се появи във видимо добро настроение на първия си и вероятно последен ангажимент след обявяването на решението двамата с Меган да напуснат кралския двор.

Вчера, 19 януари, херцогът на Съсекс присъства на официална вечеря на благотворителната фондация Sentebale, основана от него през 2006 г. Този път обаче той реши да наруши мълчанието си по темата, за която говори целия свят, и изрази своята емоционална гледна точка.

"Не мога дори да си представя какво сте чули и прочели през последните седмици, затова искам да чуете истината от мен. Не като херцог или принц, а като Хари.", започна той най-трудната си реч.

По думите на Хари, той не е искал да се стига чак дотук, но не е имало друг вариант. Двамата с Меган са искали да продължат да служат на кралицата и да я представляват официално, но без да получават пари от кралските фондове. Това решение обаче не е било одобрено.

Той не скри своята тъга и съжаление, че нещата са се развили по този начин. Когато двамата с Меган са сключили брак, те са били щастливи, въодушевени и готови да служат на короната. Но всичко, което преживяха в последните две години, ги е принудили да отстъпят от важната си роля.

В лицето на Маркъл Хари е намерил любовта и щастието, които цял живот се е надявал да притежава. И явно уплашен да не ги загуби, той е взел това трудно решение - след години на предизвикателства и месеци на преговори. Но то не означава, че двамата просто ще си отидат, подчерта категорично.

По-малкият син на принц Чарлз е категоричен, че си остава същия човек, със същите принципи, цели и виждания, както преди. Той ще продължи да подкрепя всички организации, които смята, че са важни за него. Но няма да има възможността да го прави като представител на кралския двор.

Освен това, Обединеното кралското си остава домът на Хари и това няма да се промени. Принцът не пропусна да спомене и покойната си майка Даяна, споделяйки, че винаги е усещал подкрепата на мнозина след смъртта й, а днес не иска съпругата му да повтори нейната съдба. /lifestyle.bg

Източник: dnesplus.bg