Миналата седмица принц Хари се появи във видимо добро настроение

...
Миналата седмица принц Хари се появи във видимо добро настроение
Коментари Харесай

Принц Хари, емоционалното му признание и какво се е объркало в плана им с Меган

Миналата седмица принц Хари се появи във очевидно положително въодушевление на първия си и евентуално финален ангажимент след оповестяването на решението двамата с Меган да изоставен кралския двор.

Вчера, 19 януари, херцогът на Съсекс участва на публична вечеря на благотворителната фондация Sentebale, учредена от него през 2006 година Този път обаче той реши да наруши мълчанието си по тематиката, за която приказва целия свят, и изрази своята прочувствена позиция.

" Не мога даже да си показва какво сте чули и прочели през последните седмици, по тази причина желая да чуете истината от мен. Не като херцог или принц, а като Хари. ", стартира той най-трудната си тирада.

По думите на Хари, той не е желал да се стига чак дотук, само че не е имало различен вид. Двамата с Меган са желали да продължат да служат на кралицата и да я съставляват публично, само че без да получават пари от кралските фондове. Това решение обаче не е било утвърдено.

Той не скри своята горест и страдание, че нещата са се развили по този метод. Когато двамата с Меган са сключили брак, те са били щастливи, въодушевени и подготвени да служат на короната. Но всичко, което претърпяха в последните две години, ги е принудили да правят отстъпка от значимата си роля.

В лицето на Маркъл Хари е намерил любовта и щастието, които цялостен живот се е надявал да има. И очевидно изплашен да не ги загуби, той е взел това мъчно решение - след години на провокации и месеци на договаряния. Но то не значи, че двамата просто ще си отидат, акцентира изрично.

По-малкият наследник на принц Чарлз е безапелационен, че си остава същия човек, със същите правила, цели и визии, както преди. Той ще продължи да поддържа всички организации, които счита, че са значими за него. Но няма да има опцията да го прави като представител на кралския двор.

Освен това, Обединеното кралското си остава домът на Хари и това няма да се промени. Принцът не пропусна да спомене и починалата си майка Даяна, споделяйки, че постоянно е усещал поддръжката на мнозина след гибелта й, а през днешния ден не желае брачната половинка му да повтори нейната орис. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР