Миналата седмица премиерата на дългоочакваното продължение на Дяволското гърло“ завладя

...
Миналата седмица премиерата на дългоочакваното продължение на Дяволското гърло“ завладя
Коментари Харесай

„Любовта може да го спаси“: Владо Карамазов искрено за героя си в „Есента на демона“


Миналата седмица премиерата на дълго чаканото продължение на „ Дяволското гърло “ завладя ефира на NOVA и ни остави да чакаме с неспокойствие по какъв начин ще се развие историята във втория епизод тази вечер от 22 часа.

„ Есента на демона “ стартира с брутално, злокобно ликвидиране, доста нови герои и мистерии, които нямаме самообладание да разбираем.

Във втори сезон се завърнаха героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, само че доста изменени и претърпели по друг метод трагичните събития от „ Дяволското гърло “.
 Героите в,,Есента на демона  Героите в,,Есента на демона  Героите в,,Есента на демона  Героите в,,Есента на демона
„ Самотник, неговото прочувствено положение е плачевно “, по този начин Карамазов разказва своя облик Филип в „ Есента на демона “ за предаването „ На кафе “. „ Не се занимава с нищо, надзирател е в смолянския спектакъл. “

След развръзката на първия сезон в Смолян, Филип губи всичко, в това число фамилията си, и през днешния ден го виждаме като „ един унищожен човек “.

► 

Чаровният артист признава с усмивка, че най-голямото предизвикателство, до момента в който влиза в облика на Филип, е брадата. „ Не мога да претърпявам брада, в никакъв случай не съм могъл... И това ми коства извънредно самообладание и ужасна работа “ , разкрива той.

Дори за човек като Филип, изгубил себе си и всичко, което обича, има вяра, счита Владо. „ Може да го избави любовта, някакво ново начало, нова тръпка, ново следствие... Да се върне отново там, където се е чувствал най-значим. “

 Владо Карамазов фрагменти vbox7

В работата и живота си Владо признава, че е перфекционист и това както му оказва помощ, по този начин и от време на време му пречи и терзае.

Запален фотограф от години, артистът споделя, че по време на фотосите на „ Есента на демона “ е обикалял забавни към Велико Търново и прави невероятни фрагменти в покрайнината.

► 

„ Обективът ми оказа помощ да виждам хора... Това е доста забавно, тъй като преди не обръщах изключително внимание на хората, а сега съм като някакъв рентген “, изяснява той и прибавя, че към този момент е привикнал по какъв начин да заговаря хората на улицата, които провокират креативния му интерес.

 Владо Карамазов фрагменти vbox7

Какво още показа Владо Карамазов за „ Есента на демона “ и извънредни фрагменти от снимачната площадка, вижте във видеото от „ На кафе “.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР