Миналата седмица отново цялото обществено внимание се оказа насочено към

...
Миналата седмица отново цялото обществено внимание се оказа насочено към
Коментари Харесай

Пореден отказ за Принц Хари

Миналата седмица още веднъж цялото публично внимание се оказа ориентирано към принц Хари и Меган Маркъл. След събитие в Ню Йорк двойката се оказа забъркана в автомобилно " гонене " с папараци, в публично заявление по-късно съобщи, че следствията са били " съвсем пагубни ".
 Принц Хари и Меган Маркъл - Хари и Меган - забъркани в
Хари и Меган - забъркани в " съвсем съдбовно автомобилно гонене "

От кого е трябвало да бяга двойката

В следствие се появиха противоречиви реакции на случилото се - фотоагенцията, изпратила фотографите, отхвърли те да са били нападателни. Шефът на нюйоркската полиция също беше песимистичен по отношение на това какъв брой " застрашени " са се чувствали Хари и Меган. Някои стигнаха до там да упрекват херцозите на Съсекс, че са организирали цялото " гонене ", с цел да си вършат реклама.

На този декор се появява новината, че съдът в Лондон дефинитивно е отказал на принц Хари правото да употребява полицейска защита за себе си и фамилията си, когато идва във Англия.
 Снимка 609706

Принцът е желал да заплаща със лични средства на английската полиция, която да му обезпечава защита. Той неведнъж е заявявал какъв брой значимо е той, брачната половинка и двете им деца да се усещат предпазени, когато идват в родината му.

Комитетът за отбрана на кралски и обществени фигури, който обезпечава сходна отбрана и е част от вътрешното министерство на страната, се опълчва на концепцията на " всеки богат човек да бъде разрешено да си " купи " защита " от полицията на Англия, пишат Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР