Миналата седмица от Продължаваме промяната - Демократична България обявиха, че

...
Миналата седмица от Продължаваме промяната - Демократична България обявиха, че
Коментари Харесай

В комисията за „Турски поток“ включват и „Лукойл“

Миналата седмица от " Продължаваме промяната - Демократична България " оповестиха, че са внесли в деловодството на Народното събрание план на решение за основаване на Временна комисия за определяне на обстоятелства и условия по отношение на изчезналия стратегически документ " Пътна карта за реализация на плана за уголемение на газопреносната система на Република България ", както и всички обстоятелства и условия по отношение на реализацията на плана " Турски поток " на територията на Република България.

 

На въпрос дали от Движение за права и свободи са подготвени за избори Пеевски отговори: „ Ние постоянно сме подготвени са избори “. Попитан ще предложат ли министри на Димитър Главчев, той напомни, че на този въпрос през вчерашния ден са дали отговор с „ не “.

 

Помолен да разяснява думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че " и 150 депутати да имаме ГЕРБ и Движение за права и свободи, държавно управление няма да има след изборите сред единствено тези две партии ", Пеевски отговори: " Дайте да дойдат изборите, да минат, да забележим какво доверие ще ни дадат хората. Много е рано за това, не е съществено да почваме да го водим този диалог занапред. Нека да забележим кой какво доверие ще има и тогава ще седнем да приказваме тези, които сме виновни към България ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР