Миналата седмица от Бъкингамския дворец официално съобщиха, че принцеса Йожени

...
Миналата седмица от Бъкингамския дворец официално съобщиха, че принцеса Йожени
Коментари Харесай

Защо принцеса Йожени не иска титла за детето си

Миналата седмица от Бъкингамския замък публично оповестиха, че принцеса Йожени и Джак Бруксбанк чакат бебе при започване на 2021 година
 Принцеса Йожени, Джак Брууксбанк и новината за първото им дете
Ново бебе в кралския двор

Кога да чакаме щастливото събитие

Принцесата, която е щерка на кралския наследник принц Андрю и някогашната му брачна половинка Сара, херцогиня на Йорк, се омъжи през 2018 година след осемгодишна връзка с Джак Бруксбанк. А кралската женитба, както се чака, приличаше на тези от приказките.

Принцесата също показа щастливата вест за предстоящото бебе. Направи го в своя профил в Instagram със фотография на нейните ръце и тези на Джак, държащи чифт бебешки обувки. Към нея тя написа: " Джак и аз сме толкоз разчувствани за началото на 2021 година "

Принцеса Йожени обаче не желае нейното дете да има благородническа купа. Според известието бъдещите родители не желаят синът или щерка им да имат никаква благородническа купа, следвайки стъпките на принц Хари и Меган.

on Sep 27, 2020 at 11:38am PDT

" Дори и кралицата да им предложи купата като подарък, желанието на Йожени и Джак не е детето им да носи купа. Йожени знае, че купата може да е както благословия, по този начин и проклинание и тя и Джак желаят детето им да живее елементарен живот и да изкарва единствено прехраната си. Титлите нямат значение за Джак и Йожени, те желаят единствено крепко и щастливо дете ", сподели поискал анонимност източник пред Vanity Fair, представен от Contact Music.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР