Миналата седмица напрежението достигна връх в Ергенът, когато стана ясно,

...
Миналата седмица напрежението достигна връх в Ергенът, когато стана ясно,
Коментари Харесай

Низ от лъжи: Маги и Габриела - приятелки от години

Миналата седмица напрежението доближи връх в " Ергенът ", когато стана ясно, че една от участничките, Габриела, има другар отвън формата. Това разобличаване докара до изгонването както на Габриела, по този начин и на нейната сестра Памела от надпреварата. След елиминацията, девойките се събраха, с цел да обсъдят обстановката, като Маги изрази изненадата си от тази вест, какво и от фанта, че Габи и Пам са сестри.

На синхрон даде ясно да се разбере, че въобще не познава Габриела отвън шоуто. Въпреки това, скорошно изобретение допуска друго. 

Оказа се, че в Инстаграм има оповестена през 2018 година, на която Маги е отбелязала Габи. Забележително е, че Габи също е оставила коментар под фотографията, което демонстрира дългогодишно другарство сред двете дами. Това ненадейно разобличаване провокира вълна от реакции измежду почитателите на шоуто, които в този момент слагат под въпрос истинността на изказванията на Маги по време на епизода.

Докато почитателите не престават да спекулират по отношение на същинските планове на Маги и достоверността на нейните взаимоотношения с другите участници, едно нещо остава ясно: връзките отвън формата могат да имат доста влияние върху динамичността на надпреварата.

Тази непредвидена противоположна връзка акцентира смисъла на честността и прозрачността във взаимоотношенията, както в подтекста на риалити малкия екран, по този начин и в действителния живот. Докато феновете чакат с неспокойствие да видят по какъв начин ще се развият събитията по-нататък в " Ергенът ", едно нещо е несъмнено - нищо в никакъв случай не е толкоз просто, колкото наподобява.

Доказателството от по кое време датира познанството межу двете вижте в галерията ни:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР