Миналата седмица Мария Шарапова обяви решението си да прекрати своята

...
Миналата седмица Мария Шарапова обяви решението си да прекрати своята
Коментари Харесай

Гришо разчувства Маша

Миналата седмица Мария Шарапова разгласи решението си да приключи своята тенис кариера. 32-годишната рускиня е безапелационна, че отваря нова страница в живота си и повече няма да се върне на корта.
 Мария Шарапова и пенсионирането ѝ от тениса
Краят на една епоха за Мария Шарапова

Да идва идващият връх

А тази вест съумя да развълнува освен почитателите на Маша, само че и нейните сътрудници. Те изрази своята поддръжка и съпричастност, знаейки какъв брой е мъчно да се вземем сходно решение, откакто си посветил години наред на спорта. Но постоянно идва този миг.

Григор Димитров , който е освен сътрудник, само че и някогашен дълготраен другар на Шарапова, също се включи във вълната от поддръжка към нея.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на Яну 9, 2020 в 10:27 PST

" Нищо друго, с изключение на обич и почитание за Шарапова. " , сподели той преди следващия си мач в Акапулко. " Имам толкоз доста да кажа, само че не му е тук мястото. Мария е тази, която е. ", добави той.

Очевидно двамата някогашни са запазили положителните връзки и уважението между тях след края на връзката си, което е похвално. Така и не разбрахме същинската причина двамата да се разделят, само че значимото е, че са си останали " страхотни другари " , както удостовери и Гришо.
 Григор Димитров, Мария Шарапова и закачките им по време на шампионата в Австралия
Закачките на Григор Димитров и Мария Шарапова

Старата обич наслойка не хваща

Димитров е безапелационен, че с каквото и да се захване Шарапова, ще го направи по най-хубавия вероятен метод . Затова знае, че занапред ще чуваме постоянно им й, въпреки и не обвързвано с триумфи на тенис корта, написа Tennis World US.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР