Миналата седмица, жителката на Северна Каролина – Ани Уилсън, навърши

...
Миналата седмица, жителката на Северна Каролина – Ани Уилсън, навърши
Коментари Харесай

109-годишната жена споделя тайната на дългия си живот

Миналата седмица, жителката на Северна Каролина – Ани Уилсън, навърши 109 години. А дамата наподобява все едно е на не повече от осемдесет години.Когато един публицист я попита каква е „ загадка й формула ”, която й е помогнала да живее до такива старини, и към момента й оказва помощ да се резервира енергична и мощна, Ани отговоря, че няма секрети. Тя споделя: “Пия чаша вино всеки петък и го върша от доста години. ”През целия си живот, Ани Уилсън е живяла в Северна Каролина и съгласно нея, тя е живяла просто.

 1111 - 109-годишната жена споделя тайната на дългия си живот
“Непрекъснато ме питат какво тъкмо върша, само че аз просто пребивавам и това е всичко. ”Ани е израснала на дребна плантация, а родителите й са имали 10 деца, от които 8 момчета. “Имахме ужасно време. Не знаех какво е досада, нито самотност. Живеехме във фермата като огромно семейство и правехме това, което се изискваше от нас. ”Съпругът на Ани е умрял през 1993 година, а всичките й братя и сестра към този момент са мъртви. Ани Уилсън чества своя 109-ти рожден ден с по-младите си другари и приятелки в Шарлот.

 s2 6 - 109-годишната жена споделя тайната на дългия си живот
Поради възрастта си, Ани Уилсън е същинска локална звезда и казусът й “затруднява ” учените, които към момента не могат да схванат за какво някои хора умират от напреднала възраст на 50-годишна възраст, до момента в който други живеят повече от 100.
Вече е известно, че дамите са по-склонни да живеят до 110 години, в сравнение с мъжете, а белите хора са с 70 % по-склонни да доближат такава възраст, в сравнение с други раси.Но това са единствено трохи в море от това, което към момента не знаем за стареенето.
Интересните неща
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР