Миналата седмица известната британска ТВ водеща Лориан Кели шокира обществото,

...
Миналата седмица известната британска ТВ водеща Лориан Кели шокира обществото,
Коментари Харесай

Лошо ли е наистина да носим сутиен 24/7?

Миналата седмица известната английска ТВ водеща Лориан Кели шокира обществото, казвайки, че носи сутиен непрекъснато. Темата бе много обсъждана и доста от феновете откриха навика й за безразсъден. Но, в случай че имате в действителност огромни гърди, то е много по-вероятно да разберете Лориан за сметка на тези с дребен и междинен размер.

Ребека Рейд, създател в английския вестник „ Метро ” споделя: „ Нося сутиен най-малко 16 часа на ден.

Без него в действителност се усещам неловко. Когато носите размер 34FF, неналичието на сутиен ви кара да се чувствате неуверени, неконтролируеми и заболели. Не постоянно нося секси сутиен, в действителност в огромна част от времето, когато съм вкъщи, нося мека чашка вид “бюстие. Повярвайте ми, това не е секси, само че значи, че мога да обикалям жилището си, без да изтребвам някого. По същия метод аз обичам да дремя или със сутиен за сън, или в жилетка с вградени чашки. Защо ли? Представете си, че имате два много чувствителни пъпеша, привързани към гърдите ви. Сега се пробвайте да се чувствате комфортно в леглото. Като се има поради, че носенето на сутиен прави вашите гърди по-контролирани и по-удобни, в действителност ли е изненада, че дамите го вършат? ”.

Трейси Джейн, професионален специалист по сутиени, от своя страна съобщи: „ Има някои дами, на които е целесъобразно да носят сутиен през нощта: кърмещите или тези, които са претърпели интервенция на гърдата, до момента в който се прави лекуването. За останалата част от дамите е доста по-добре за здравето на цялото тяло, в случай че отстранен сутиена през нощта, тъй че до момента в който спят, лимфната система да може да работи вярно. Работила съм с медицински лица, специалисти по гърди, през годините, които потвърдиха това. Ако носим сутиен през нощта, тогава би трябвало да е с мека чаша. Без банели. Така има по-голям късмет за лимфите да се отцедят ”.

Въпросът дали носенето на сутиен понижава увисването на гърдите е доста противоречив.

„ Малко евентуално е сутиенът през нощта да предотврати увисването. Ние спим хоризонтално, тъй че гърдите се сплесква. Те увисват поради възрастта, хормоните и бременността. Не можем да го предотвратим ”, прибавя Трейси Джейн./jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР