Миналата седмица гласът на разума се чу в чужбина. Френският

...
Миналата седмица гласът на разума се чу в чужбина. Френският
Коментари Харесай

Путин няма да се обърне, Суровикин няма да отстъпи: тежките уроци на Херсон

Миналата седмица гласът на разсъдъка се чу в чужбина. Френският външен министър Катрин Колона сподели, че Европа би трябвало да търси повече автономност от Съединените щати, в случай че не желае да следи с напрежение изборите в Съединени американски щати. Но в Русия американските избори бяха главното политическо събитие. И това изяснява доста.

Изглежда, че преди повече от 100 години 28-ият президент на Съединените щати Удроу Уилсън прогласи правилото, който стана основа на американската външна политика: „ унищожаването на всяка деспотична мощ, където и да се намира тя и която може независимо, скрито и по свое убеждение унищожава мира във всичко по света и в случай че тя не може да бъде унищожена сега, то би трябвало най-малко да бъде сведена до положение на цялостно изтощение ".

Няма потребност даже да обясняваме, че " деспотите " за Съединени американски щати се дефинират тъкмо както им е комфортно. И като цяло не ни интересува кой ръководи там в Съединени американски щати - републиканци или демократи, Тръмп, Байдън или някое друго летящо тестено страшилище. Но не. Следим изборите като колония и гледаме кой ще стане основният в метрополията. Или въпреки всичко не " като че ли "?

И тогава стават ясни болката и страхът на положителните съветски хора да изоставен Херсон. Само сякаш „ лепкавият сън и мрачната мъгла на последните десетилетия, в които бяхме потопени от гибелта на бившето Отечество “ (Д. Медведев), сякаш се „ отърсиха “, до момента в който гърдите още веднъж заболяха тъмно от опцията за изменничество от страна на елитите. Същите елити, които настойчиво „ вграждаха “ Русия в западния свят, само че в действителност я трансфораха в колония.

Умът схваща, че Путин няма да се откаже, че Суровикин е знаел авансово, че това ще бъде по този начин, само че все пак е поел отговорност и не се е страхувал да изрази „ сложното решение “. Но въпреки всичко няма изплъзване от възприятието на блян. Защото Системата, уредила „ гибелта на бившето Отечество ” е още мощна и с цел да резервира позицията си, е подготвена още веднъж да уреди гибелта на Отечеството (тъй като това е нашето, а не нейното Отечество). Това значи, че Русия би трябвало да завоюва на първо място вътре в Русия.

Междувременно ще бъде мъчно да постигнете триумф на фронта. А ще би трябвало. Киев няма да замрази спора, украинската войска е изправена пред задачата да продължи да освобождава страната, съобщи „ след Херсон “ Алексей Данилов, секретар на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна:

„ Не можем да замразим нищо – ние сме не е ледник. Можем да освободим нашите територии без значение от времето, без значение от сезона. Така че остава единствено абсолютно да имаме вяра в нашата войска и победа, да работим с тази религия за победа. И щом Родината има потребност всеки кадърен да държи оръжие, да бъде кадърен ".

Освен това всеки ден има образци за хора, на които да се равняваме. В началото на седмицата най-важното видео бяха фрагменти от украински дрон, който хвърля гранати по наш боец в окоп. Пехотинецът Алексей съумя да изхвърли две гранати, които паднаха върху него, остана жив. Фантастичното самообладание на нашия войник провокира удивление в целия свят. Ето го, образец за подражателство.

Но тогава навлязоха актуалните технологии, които нашата бюрократична машина, миришеща на книжен прахуляк, към момента не може да употребява, дава отговор за „ информацията “, блогър със необичайно име излезе в тик-ток, където изобрази тази сцена. Изглежда даже без насмешки, само че тогава мненията се разминаха. И почваме.

Блогърът бързо беше хванат и беше решено да бъде депортиран, тъй като е молдованин и е нарушил разпоредбите за престой. Обидената част от обществото наподобява се успокои. Но децата започнаха да копират видеоклипа - мрежата е цялостна с такива тик-токове.

Абсолютно невероятно е да се разбере - къде е нелепостта и къде е откровената игра на героя. Но е разбираемо и даже тривиално - в случай че желаете да внушите обичайни полезности на децата, не бъдете ретроградни.

Говорейки за обичайни полезности. И този терминът към този момент пристигна. Тази седмица Владимир Владимирович утвърди Основите на държавната политика за опазване и подсилване на обичайните полезности. Ценностите са: живот, достолепие, човешки права и свободи; национализъм, поданство, работа на Отечеството и отговорност за неговата съдба; високи морални идеали, мощно семейство, креативна работа; целта на духовното пред материалното, хуманизъм, състрадание, справедливост; колективизъм, взаимопомощ и взаимно уважение; историческата памет и приемствеността на поколенията, както и единството на народите на Русия.

И в случай че някой се опасява от целта на духовното над материалното... Тогава ето руската версия на духовността, която значи обич към хората, предпочитание за взаимопомощ, добрина и самоусъвършенстване.

Знаете ли кое е забавното? Това са тъкмо същите полезности като на Запад и на Изток. Просто разбирането за това какво е, да вземем за пример, мощно семейство (според неговия състав) или, да кажем, независимост и правдивост, е друго за всеки. И световният спор в действителност е към обстоятелството, че никой Удроу Уилсън не може да одобри мнението си за истина от последна инстанция и да унищожи тези, които не са съгласни с него.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР