Миналата седмица Дара Екимова публикува в профила си в Instargam

...
Миналата седмица Дара Екимова публикува в профила си в Instargam
Коментари Харесай

Здравословните проблеми на Дара Екимова

Миналата седмица Дара Екимова разгласява в профила си в Instargam известие към почитателите се, че се постанова да отсрочи свое осъществяване поради здравословни проблеми.
 5 нови песни от седмицата с Малума, Питър Гейбриъл, Дара Екимова, Румънеца и Енчев и Анн-Мари
5 нови песни от седмицата

Осезаемо мъжко наличие

Сега изпълнителката още веднъж се включи, с цел да актуализира информацията към себе си. Оказва се, че ситуацията е било по-сериозно, в сравнение с е изглеждало в началото и тя самата си е мислела.

" Не съм подозирала, че положението ми може да се окаже толкоз тежко ", написа Екимова, като разяснява, че е прекарала в болница последните няколко дни.

" Няма да ви неистина, бяха сложни 5 дни и физически, и душевен, само че с помощта на лекуването, както и поддръжката на околните ми хора, през днешния ден се усещам доста по-добре и мога да се прибера у дома напълно скоро. "

Дара Екимова написа още, че в този момент занапред ще стартира възобновяване ѝ и тя няма незабавно да може да се върне към нормалния си темп на живот и да се качи на сцената. Ето за какво разяснява, че отсрочва следващ концерт - този път в Бургас.

" Сега е значимо повече от всеки път да се погрижа за себе си, с цел да се върна допустимо най-скоро на сцената и да се забележим отново. " На стори в Instagram Дара Екимова също по този начин прикани почитателите си да обичат телата си и да им благодарят за всеки един момент. Все още обаче не излиза наяве какви тъкмо са били здравословните ѝ проблеми.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР