Миналата година по това време Мъри Очинклос изглежда нямаше амбиция

...
Миналата година по това време Мъри Очинклос изглежда нямаше амбиция
Коментари Харесай

Мъри Очинклос: тихият човек, заемащ централно място в BP

Миналата година по това време Мъри Очинклос наподобява нямаше упоритост в миналото да бъде основен изпълнителен шеф на най-ретроспективната петролна компания във Англия. Бившият канадски данъчен анализатор беше построил извънредно сполучлива, тиха кариера в BP, само че като финансов шеф той беше съдбоносен да бъде индивидът с числата, който да държи под надзор своя по-ярък началник.

След това през септември този началник, Бърнард Луни подаде оставка, откакто не съумя да разкрие пред борда минали сантиментални връзки с сътрудници от BP. Скандалът хвърли Auchincloss в светлината на прожекторите. Толкова беше неочакваното напускането на Лууни, единствено дни откакто BP получи втори набор от обвинявания за своя началник, че Auchincloss имаше единствено 20 минути предупреждение, преди да поеме поста краткотраен основен изпълнителен шеф, сподели той на другари.

Тази седмица, след четиримесечен развой, който съгласно някои вложители е лишил прекомерно дълго, той беше одобрен за непрекъснато в ролята и поема една от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР