Миналата година ни донесе страхотни филмови преживявания със заглавия като

...
Миналата година ни донесе страхотни филмови преживявания със заглавия като
Коментари Харесай

Кои са най-очакваните филми на тази година?

Миналата година ни донесе страхотни кино прекарвания със заглавия като Дюн, Спайдърмен: Няма път към дома и доста други. Някои от дълго чаканите шлагери ни разочароваха, а други надминаха упованията ни. Гледаме с неспокойствие към това, което ще забележим на огромния екран през 2022-ра. В тази публикация ще ви представим филмите, които чакаме с най-голямо неспокойствие тази година: 

Соник 2
Най-популярните сериали, които разочароваха почитателите
За жал всички фенове сме имали това чувство - намираме забавен сериал и започваме да го гледаме, а след време към този момент няма и помен о...
Прочети повече
Ще ни извините за това, само че в действителност чакаме този филм с неспокойствие! Първата част беше приятна изненада, а играта на Джим Кери просто отвя всички! Втората част на кино лентата излиза на осми април, а забъркани ще бъдат още познати герои от класическата анимация. 

Black Panther: Wakanda Forever

Някак е неизбежно да видите много оферти на Marvel. Просто техните филми в последните години се трансфораха в пример за качествени заглавия (е, добре - съвсем всички). Едно такова несъмнено беше първата част на Black Panther. С неспокойствие чакаме да се завърнем в света на Уаканда, измислената страна в Африка, която в действителност е международен водач в доста посоки и да забележим развиването на героите от последния филм. А това ще се случи чак на 11-ти ноември. 

The Flash
Кои са най-интересните YouTube канали за филми, които можете да следите?
Предварително желаеме да се простим на всички, които не знаят британски, само че и трите YouTube канала са задгранични. В България към момента н...
Прочети повече
Още един филм за супер воин, само че този път на DC. Ще проследим приключенията на Бари Алън, който най-вероятно ще пътува обратно във времето в опит да избави майка си, която умира при трагичен случай. А както знаем сходни неща нормално объркват всичко. Популярни герои от поредицата като Батман също ще участват, а зад режисьорския стол сяда Зак Снайдър. Очакваме четвърти ноември с неспокойствие! 

The Batman

Признаваме, че сме малко скептични за Робърт Патинсън като Батман, само че артистът демонстрира, че дните, в които се изявяваше като върколак във филми със подозрително качество са минали. Трейлърите досега демонстрират страхотна атмосфера, доста напрежение и завързан сюжет. Нямаме самообладание да забележим крайният резултат. Продуцентите на кино лентата си слагат за цел да задминат трилогията на Кристофър Нолан. Нещо, което сега ни звучи леко непостижимо. Все отново - нека бъркаме. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР