Миналата година Дара упорито криеше не само името, но и

...
Миналата година Дара упорито криеше не само името, но и
Коментари Харесай

Дара налази гаджето в морето

Миналата година Дара настойчиво криеше освен името, само че и лицето на новото си гадже. До един миг! Вече освен, че не го прави, само че и става все по-горещо от общите им фотоси, оповестени в профила на певицата.

Изпълнителката, на която с лекост й се отдава да предизвика освен от сцената, какъвто имидж кове още през цялото време на кариерата си, само че и в персоналния си живот, където съгласно почитателите й, в последно време е по-освободена отвсякога.

Наскоро Дара сподели по какъв начин безусловно се лети на крилете на щастието с гореща фотография от изумрудените води в Занзибар. На фотоса тя безусловно е налазила гаджето си, а от цифрата и сърцето над фотографията излиза наяве, че двамата честват първата си годишнина.

Очевидно певицата най-сетне откри в лицето на Еврин Иванов индивидът, с който се усеща същински щастлива. Двамата постоянно пътуват и запечатват горещи моменти от разнообразни точки на света, като най-често залагат на слънце, море и екзотика.

Факт е, че откогато е с него, Дара се промени съществено - отслабна осезаемо, стартира да върви на фитнес и да съблюдава непоколебим хранителен режим. Преди време тя бе споделила даже с почитателите си в обществените мрежи, че избягва всевъзможни сладки артикули и тестени произведения, и залага на следено недояждане.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР