Минаха 3 седмици, откакто загубихме един безкраен талант - Денис

...
Минаха 3 седмици, откакто загубихме един безкраен талант - Денис
Коментари Харесай

3 седмици без Денис Теофиков: Ще разберем ли какво се случи на 24 октомври?

Минаха 3 седмици, откогато загубихме един безконечен гений - Денис Теофиков. 21-годишният реализатор полетя съдбовно от апартамент на собствен другар в ранните часове на 24 октомври. Оттогава насам обаче въпросите стават от ден на ден от отговорите. Ето и последователност на събитията, както и най-големите въпросителни към този момент.

Виж още: Галена заслепява по бански, пусна фотография от другоземен плаж 

В ранния следобяд на 24 октомври се появи слухът,  че Денис Теофиков е умрял. В рамките на минути след първото известие новината бе доказана и от Planeta. Какво обаче се е случило, не бе обявено. Първоначално бе тиражирана версията даже и за злополука.

В късните часове на съдбовния 24 октомври към този момент се знаеше и какво се е случило - Денис се е самоубил. Ден по-късно в TikTok се появи ужасяващо видео, показващо мястото на случая минути след самобийството му. То бе оповестено в няколко медии, а погазената нравственос стана мотив изявленията да бъдат наказани от редица органи у нас. Именно тогава, на 25 октомври, от Столична дирекция на вътрешните работи излязоха с публична информация за случилото се. Така стана ясно, че сигналът за " паднало лице " от тераса на " Цариградски комплекс " е получена на 24 октомври в 6:50 ч., а пристигналите на място служители на реда единствено са установили гибелта, като прецизират, че по тялото липсвали следи от принуждение. 

Виж още: Потвърждението пристигна: Емилия е бременна, скоро пуска ария с Денис Теофиков 

Стана ясно, че е назначена експертиза, която трябваше да покаже дали Денис е употребявал опиати във съдбовната нощ. По-късно се разбра, че Денис е бил чист, а в жилището, от който е скочил, са открити дребни количества опиати. В обществените мрежи се появиха и изказвания, че ден по-рано, на 23 октомври, приятелката на Денис, Алекса, е имала рожден ден.

Именно тя, Алекса, разкри, че Денис е имал " мрачни мисли " дни преди случая. Това тя съобщи, откакто се появиха обвинявания, че околните на изпълнителя не са забелязали, че той е бил в меланхолия. 

Виж още: Дъщерята на Лияна също легнала под ножа! Ето какво си е коригирала красивата Дениз 

По-късно излязоха и първите обвинявания - към продуцента на Теофиков, Николай Пашев. Те пристигнаха от Мартин, водача на Денис, съгласно който момчето е получавало " стотинки " за участията си, а за най-малките прегрешения е плащало солидни санкции. 

В отбрана на Пашев скочиха поп-фолк звезди като Данна, Малката и Алекс Робов. Самият Пашев също отхвърли огромна част от обвиняванията, като да вземем за пример това, че не е давал на изпълнителя да следва доста хора в Instagram. Нещо повече - съобщи, че връзките им са били като на татко и наследник. Той призна обаче, че е глобявал Денис, само че с една единствена причина - да стане по-добър експерт. 

Виж още: Луксът ги успокоява: Венелин Кондаков и Ина Гаярдо на топ място в Истанбул 

Междувременно Мартин, водачът на Денис, даде изявление в подкаста на Цанов, като съобщи, че момчето в действителност е било под тежък стрес, в меланхолия и то поради отношението на продуцента му. Правилата на Пашев били прекомерно строги, като по думите на Мартин, Денис даже не е имал правото да напуща хотела, в който е настанен, преди присъединяване си. Мартин обаче показа и нещо друго - най-големият боязън на Денис бил някой да не стане по-голяма звезда от него. 

Така обвиняванията сред двата лагера не стихват. А ние евентуално в никакъв случай няма да разберем истината.

Изображение: https://www.instagram.com/dteofikov1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР