Милица Гладнишка е имала връзка единствено със свои колеги, сподели

...
Милица Гладнишка е имала връзка единствено със свои колеги, сподели
Коментари Харесай

Милица Гладнишки спала само с актьори

Милица Гладнишка е имала връзка само със свои сътрудници, показа самата тя. До това и други откровения актрисата стигна предходната седмица в рубриката си с Китодар Тодоров „ Весели диспути ”, в която ръсят бисери всеки понеделник в предаването „ На кафе ” по Нова тв.

Признанията за персоналния си живот Милица направи по тематиката „ За и срещу: Сексът на работното място ”. Още преди началото на дебата актрисата разгласи в отговор на въпрос от водещата Гала, че има персонален опит по тематиката. Секунди по-късно Милица обясни, че се залюбвала все с сътрудници не тъй като нямала време или опция за срещи отвън работното място, а тъй като събитията предразполагали към опознаване и такава непосредственост.

„ Всичките ми връзки са били с сътрудници , тъй като малко или доста в процеса на работа ти опознаваш този човек по какъв начин реагира в сложни обстановки, по какъв начин се държи с близките, дали е доблестен, дали е толерантен... Изобщо виждаш другите му качества, гениите му, опознаваш го и те притегля, влюбваш се… И в действителност сериозните ми връзки, аз нямам несериозни, постоянно са били с сътрудници ”, сподели Милица Гладнишка пред феновете и панелистите, които също се включваха с мнения дружно с водещата Гала.

Талантливата актриса има връзка от години точно със собствен сътрудник, разяснява се в артистичните среди. Тя обаче отхвърля да приказва за обичания си и не желае дажеа разкрие самоличността му. Двамата живеят дружно и са доста щастливи. В дебата в предаването „ На кафе ” актрисата не загатна дългогодишния си другар. Не направи и наек, че черпи причини в полемиката от връзката си. Така че не може да се каже дали се е изказвала единствено по принцип или в някой миг е визирала любовта, на която се радва към този момент от много време. Затова пък дебатът се получи много радостен. В причините си „ за ” секса на работното място Милица посочи потвърдените изгоди на интимните връзки за здравето и прочувственото положение - чувстваш се супер, жизнен, положителен. „ Ако имаш някаква забежка в работата, отиваш на драго сърце и можеш да издържиш даже изключителните часове в работата, тъй като сте дружно и ти е забавно. Пускате си смешни мнения и ти е по-приятно. Сутрин се обличаш по-специално, грижа за себе си ”, аргументира се Милица. Китодар Тодоров добави, че в офисите би трябвало да има душ кабини. Колегата им Дарин Ангелов, който е измежду панелистите в предаването, подсказа, че може да се употребяват кърпички. Гала го прекъсна, напомняйки да държат равнище, при което Дарин отвърна: „ Говорим за секс, Гала, какво равнище можем да държим? Нещо неприятно ли споделих? ”. Сред причините на Милица и Китодар „ за ” секса на работното място бяха още спестовността, тъй като двойката не излиза по заведения и не си купува дарове, сплотеността, тъй като имат общ интерес и работят в екип, взаимната поддръжка. „ Ставате тандем, сексът скрепява връзките ”, заключи Милица.

По-късно, малко след първите изброени причините „ срещу ” секса на работното място, Китодар напомни първичната си теза, че при интимни връзки сред сътрудници било най-добре да се изключат възприятията. „ Много е мъчно без възприятие. Аз не мога. Аз мога епохи да заставам без секс, в случай че не ми е забавен индивидът насреща ”, съобщи Милица. Тя незабавно добави, че не са малко забежките на работното място прераснали в семейство. Раздялата като процес също е постоянно срещан, съгласи се след това тя и обясни: „ Ние, актьорите, сме доста уязвими в това отношение, тъй като когато работиш с сътрудниците в пиеса или филм, изключително в случай че двамата герои имат интимни връзки в сюжета, от време на време това минава в действителността и по-късно планът завършва, вие не се виждате и до такава степен. ” Не е за предпочитане и разновидността, показа Милица, раздяла със скандал, а планът продължава и двамата би трябвало да играят, че са влюбени.

Любопитни включвания в дебата имаше и от панелистите в предаването. Журналистката Кристина Патрашкова посочи, че доста дами се издигнали в кариерата, с помощта на секс на работното място. „ Аз дори познавам няколко ”, вметна водещата Гала.

Милица показа персонален опит в дебата „ За и срещу: Сексът на работното място ”, само че не се разбра повече за любовта, на която се радва към този момент от много време. Актрисата постоянно е избягвала да приказва по тематиката, тъй че дори не е издала кой е мъжът до нея. В артистичните среди се приказва, че е сътрудник. Самата тя е казвала единствено: „ Не обичам да споделям за персоналния си живот, само че мога да кажа, че е страховит човек, радостен, жизнеспособен, с голяма фикция и доста, доста грижлив ”. Двамата мислят за деца. „ Не единствено приказваме, действаме ”, споделяла е Милица.

К оя двойка е правила секс в гримьорната на Гала?

Двойка е правила секс в гримьорната на Гала. Бомбата хвърли самата тя предходната седмица по време на понеделнишкия спор на актьорите Милица Гладнишка и Китодар Тодоров в предаването „ На кафе ”. Водещата си спомни за случката около тематиката „ За и срещу: Сексът на работното място ”. Първо с панелистите разискаха склада на предаването като допустима любовна сцена, което очевидно подсети Гала, че гримьорната й към този момент е била такава.

Покрай причините „ за ” наедно с актьорите, Гала показа, че двойката може да се схваща единствено с взор: „ Отивам да си направя едно кафе в склада... Имаме доста огромен склад, прекрасен ”. Актьорът Дарин Ангелов, който е измежду панелистите в предаването, незабавно възрази, че складът по никакъв начин не бил необятен, дори, като се завъртиш, може да разбуташ щендерите. Затова пък ще е като във филмите, показа Дарин. Така от дума на дума Гала се сети, че сътрудници, чийто имена отхвърли да назове, са правили секс в гримьорната й. Случката е от преди години, както самата тя посочи, малко откакто предаването „ На кафе ” започва в ефира на Нова тв. „ В моята гримьорната се е случвало такова нещо, само че не аз. Няма да кажа... Разбрах по-късно... Не в този момент, преди време, малко след старта на „ На кафе ”, само че се е случвало. Бях в действителност шокирана ”, показа Гала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР