Милица Гладнишка е готова да стане майка, но продължава да

...
Милица Гладнишка е готова да стане майка, но продължава да
Коментари Харесай

Милица Гладнишка и любимият й, когото крие вече 9 години, работят ударно за бебе

Милица Гладнишка е подготвена да стане майка, само че продължава да пази в загадка мъжа на сърцето си. Как съумява към този момент 9-та година, откогато са дружно, да скрие обичания от хорското любопиство е същинска тайнственост, само че пък е реалност. Засега има единствено догадки за самоличността му.

Актрисата, която ще е измежду панелистите в новия сезон на предаването „ На кафе ” по Нова тв, изкара приказно лято на родното Черноморие. Разбира се, за всички фотоси Милица театралничи сияеща от благополучие все с кучето Роки или пък със сестра си Емилия. Затова пък е видно, че чаровната актриса е изваела стройна фигура, което провокира огромен интерес. Покрай комплиментите, почитателите й желаеха да схванат по какъв начин е постигнала съвършената си визия.

„ Със настоящия ми сътрудник освен приказваме, само че и действаме ”, казвала е Милица по тематиката за децата. Актрисата не обича да дава отговор на персонални въпроси и до момента не е показвала свое гадже, само че пък за сегашния си обичан е споделяла, че е „ страховит, радостен, жизнеспособен, с огромна фикция и доста грижлив ”.
Милица е видяла не приятните лица на любовта. Минала е през раздели, изменничества, само че в никакъв случай не си е разрешавала да тъне в меланхолия. „ Имало е години, в които не съм имала другар. Лашкаш се, вървиш по купони, уединен си, не си седиш у дома, имаш потребност от другарство, правиш неточности, само че не е нещо, което да си кажа: „ Край! Пред мен всичко свърши, няма накъде ”, казвала е актрисата. Тя е признавала, че във връзките си постоянно е „ подхождала с схващане и компромис ” и избирала цветни хора, такива, от които може да научи нещо.

Заради гадже, на времето Милица дори отпътувала за Лондон. Тогава станал проблем с визите и около това се прибрала. „ Върнах се тук да си възобновя визата. Изгубих всички пари, не можех да се върна в Англия да продължа, а имах шанса да изучавам в Кралската академия по оперно пеене. И започнах още веднъж ”, споделяла е Милица. В такива сложни моменти тя просто обръща нова страница. Както прави и в любовта. „ Затварям страницата без никаква ненавист ”, изяснява Гладнишка.
Актрисата може и да е имала разочарования в любовта, само че сякаш постоянно е вярвала в нея. Даже неотдавна в свое изявление показа, че би трябвало да си деликатен в нова връзка, само че в случай че си затворен, изследваш всичко, подозрителен си, това може да съсипе доста неща. Трябва да се доверяваш на шестото си възприятие, счита Милица, тъй като дамите имат мощно такова, само че не го слушат или най-малко не постоянно.

Днес чаровницата е щастлива в любовта. И въпреки да не разкрива кой е мъжът до нея, видно е за всички, че актрисата просто е разцъфнала от благополучие. След като претърпя загубите на баба си и майка си през 2019 година, Милица дълго време се бореше с тъгата. Работата я избавила, казвала е тя. Когато оставала без уговорките няколко дни, болката и спомените я връхлитали отначало и сълзите й бликвали, писа Уикенд.

Голяма опора са сътрудниците й, обичаният мъж, както и сестра й Емилия. Блондинката, която е най-близкият човек на Милица, е виолистка в операта в Грац, само че тази година сподели и различен собствен гений. Емилия откри галерия със свои картини в хотел във Велинград, като Милица направи музика към видеото за събитието.  Двете сестри имат мощна връзка и много общи черти. Милица и Емилия са възпитани с любознание към света, да са смели и решителни, да следват фантазиите си, да обичат изкуството. И още да са свободни и независими. Милица държи на това и не приема ограничавания или прояви на ревнивост. Тя е прочувствена, само че пък обичаният й е умен и свестен човек, който залага на диалозите като път към разбирателството. Двамата са дружно към този момент 8 години, само че не мислят за брак. Не им е приоритет. Както Милица към този момент показа през юни, мислят и работят за деца.

Актрисата много е отслабнала в последно време. Мнозина се интересуват дали изваяната й визия е резултат от известния хранителен режим „ Зоната ”. „ Аз не вардя никакви диети. Не хапвам самун. Това е! ”, показа Милица.

Подаряват й бижута, зеленчук и домашна ракия

Милица Гладнишка е измежду обичаните звезди на народа. Хората толкоз я обичат, че постоянно й вършат дарове. Ей, по този начин да я зарадват. Актрисата е споделяла, че фенове са я изненадвали с ръчно направени бижута, облекла, чорапогащници. И още: домати, краставици и други. „ Разхождам кучето, дядо Георги ми носи кекс, който е направил. И аз ща, не ща го хапвам, диета, не диета ”, споделя Милица през смях.

В края на август пък, когато към момента със сестра й Емилия, кучето Роки и евентуално приятеля й бяха в Синеморец, Милица се похвали с следващата изненада – смокинова ракия. Актрисата показа фотография в обществената мрежа на шише със залепена записка, на която написа: „ Синеморска смокинова ракия с похвали от заведението. Обичаме те, Милица! ”. Нарисувано е дори и сърчице.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР