Милиони украинци вече напуснаха домовете си в търсене на сигурност

...
Милиони украинци вече напуснаха домовете си в търсене на сигурност
Коментари Харесай

И Кристиан Костов емигрира - замени Москва със София! Стана ясно с кого е тук

Милиони украинци към този момент напуснаха домовете си в търсене на сигурност в прилежащи страни. Така десетки хиляди се озоваха и в България, само че измежду новите имигранти у нас е и... Кристиан Костов.

Певецът, знаете, живееше в Москва, където беше същинска звезда. Да, само че очевидно глобите, рестриктивните мерки и несигурността там са предиздвикали него и най-близките му да потърсят спокоен живот в България и в частност в София. Поне това излиза наяве от сторитата на Кристиан.

Виж още: Сладка целувка: Ева " изневери " на Виктор Стоянов, попадна в обятията на... дама 

 Instagram

 

В София Кристиан е с брат си и неговата брачна половинка. С тях е и най-хубавата другарка на артиста. Коя е тя, той не е написал, само че през последните месеци Кристиан е показвал близки връзки с шампионката по фигурно пързаляне Евгения Медведева, както и с певицата София Плотникова. Втората качва сторита с други хора, а фигуристката от дълго време не е разгласила нищо онлайн.

Виж още: Без задръжки и позор: Бонбонова провокира хейт в мрежата, дефинираха я за обезверена

 Instagram

 

Иначе Кристиан и компанията му са си намерили и жилище. Малко преди да кацне на родна територия Кристиан пусна известие, че търси апартамент за компанията, като по предварителни проекти четиримата ще останат в него за 3 седмици. 

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР