Милиони потребители на мрежата Twitter гласуваха Илън Мъск да напусне

...
Милиони потребители на мрежата Twitter гласуваха Илън Мъск да напусне
Коментари Харесай

Потребителите на Twitter гласуваха Мъск да се оттегли

Милиони консуматори на мрежата Twitter гласоподаваха Илън Мъск да напусне поста на началник на обществената мрежа в шокираща анкета, оповестена от самия него.

Най-богатият човек в света изиска от обществеността да реши дали би трябвало да се отдръпна от поста си на основен изпълнителен шеф след бурното усвояване на компанията.

Потребителите на Twitter гласоподаваха за отстраняването на Мъск в онлайн анкета, която той провежда и даде обещание да съблюдава, единствено няколко седмици откакто пое управлението на колоса в региона на обществените медии, заяви Агенция Франс Прес. 

Той попита потребителите " Трябва ли да се отдръпва като началник на Twitter? " Повече от 17,5 млн. души гласоподаваха и 57,5% от тях обявиха, че той би трябвало да си тръгне - като Мъск към момента не е дал отговор на резултата.

Стойността на перлата в короната Tesla на 51-годишния Мъск се намали на фона на цялата драма в Twitter през последните месеци. Последният скандал пристигна, когато той забрани връзките с конкурентни обществени мрежи като Instagram и Фейсбук. Той също по този начин се сблъска с неодобрение поради това, че спря някои сметки, принадлежащи на публицисти - преди по-късно да ги възвърне.

В неделя милиардерът започва анкета, в която помоли потребителите да решат ориста му. " Ще се съобразя с резултатите от тази анкета ", написа той, представен от " Сън ".

Мъск има навика да се обръща към обществеността с молба за взимане на значими решения, като постоянно цитира фразата " vox populi, vox dei ", което на латински значи " глас Народен, глас Божи ".

Основателят на SpaceX за финален път беше забелязан на финала на Световното състезание по футбол в неделя дружно със зетя на Тръмп Джаред Къшнър.

В поредност от големи промени напоследък Мъск забрани и @elonjet - акаунт, който проследяваше частния му аероплан в действително време, употребявайки данни, налични в общественото пространство. Той заплаши със правосъдни дейности оператора на акаунта, заявявайки, че синът му по простъпка е бил наблюдаван от " вманиачен преследвач ".

Най-забележителният потрес беше, когато той пусна " сините значки " за всички - против възнаграждение. Twitter Blue коства 8 $ на месец.

Мъск заплати 44 милиарда $ за Twitter през октомври след безредна правосъдна борба, в която се опита да се откаже от закупуването на обществената мрежа. Той уволни хиляди чиновници на компанията в опит да промени положението ѝ. Други подадоха оставки в символ на митинг. Офисът също по този начин беше спорно трансфорат в спално помещение, с цел да не се постанова чиновниците да го напущат. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР