Милиони плъхове в град Ню Йорк са получили предизвестие“: американският

...
Милиони плъхове в град Ню Йорк са получили предизвестие“: американският
Коментари Харесай

ТЪРСИ СЕ: Човек с обща аура на гадняр да се справи с плъховете в Ню Йорк

Милиони плъхове в град Ню Йорк „ са получили предупреждение “: американският мегаполис с най-голямо население търси на наеме шеф по облекчение на ситуацията с гризачите – нова служба, която изисква метод на „ обигран юнак “ и „ обща аура на гадняр “, съобщи Ройтерс.

Новото работно място, което беше оповестено тази седмица, е част от напъните на града да ограничи избухливото увеличение на популацията от гризачи откогато стартира коронавирус пандемията. Плъхове може да се видят по улиците, в метрото и даже по домовете на хората. През последните 3 години те са се нараснали със 71%, по данни на градската санитарна работа.

Няма нещо, което да ненавиждам повече от плъховете, разгласи в туит кметът на Ню Йорк Ерик Адамс в четвъртък, когато заяви и за новата служба. Ако сте целенасочен, съдбоносен и имате инстинкт на палач, необходим, с цел да се борите с безмилостната популация от плъхове в Ню Йорк, тогава вашата работа фантазия ви чака, обобщи кметът.

Консумирането на храна по тротоарите отвън заведенията за хранене, позволено за пръв път през 2020 година като краткотрайна мярка, с цел да се подкрепи смекчаването на икономическите последствия от коронавирус пандемията, се сочи като една от аргументите за избухливото размножаване на плъховете. В момента градът изследва по какъв начин да позволи потреблението на улицата за непрекъснато.

През октомври управляващите в Ню Йорк оповестиха по-строги ограничавания за слагане на чували с отпадък на бордюрите, откъдето ги прибират служащите от службата по непорочност. Отпадъците напомпаха популацията на градските плъхове. Градската легенда гласи, че на всеки нюйоркчанин в мегаполиса с 8,8 милиона население се пада по един плъх. Но изследване през 2014 година откри, че в града евентуално има към 2 милиона плъха. Всъщност компания „ Оркин “ за надзор на гризачите сподели, че градът с най-вече плъхове е Чикаго. 

Новата служба ще е с заплащане сред 120 000 и 170 000 $ годишно. Кандидатите би трябвало да живеят в Ню Йорк, да имат бакалавърска степен и предпочитание да извършват функционалността „ Хвани и унищожи “ като употребяват на практика техники за избиване на гризачи, се споделя в обявата за работа.

Идеалният претендент би трябвало да е мощно стимулиран и ненапълно свиреп, решен да търси всевъзможни решения от разнообразни ъгли, в това число възстановяване на оперативната успеваемост, събирането на данни, софтуерни нововъведения, ръководство на отпадъците и поголовно избиване, прецизира обявата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР