Милиони кучета по погрешка се хранят с токсични лакомства“ от

...
Милиони кучета по погрешка се хранят с токсични лакомства“ от
Коментари Харесай

Милиони кучета, хранени с „токсични лакомства“ от собствениците – пет храни, които да избягвате да храните вашето кученце

Милиони кучета по простъпка се хранят с „ токсични лакомства “ от техните притежатели – и има пет основни храни, които феновете на домашни любимци би трябвало да заобикалят.

‌Нова анкета сподели, че хората няма да помислят да хранят кучето си със същите типове калорични нездравословни храни, които подхранват рецесията със затлъстяването във Англия – както при хората, по този начин и при техните четириноги другари. А феновете на кучета може постепенно да убиват своите домашни любимци с добрина, като им сервират ужасяващо нездравословни „ лакомства “.

Проучване на Burns Pet Nutrition сподели, че се счита, че повече от половината кучета в Обединеното кралство са с наднормено тегло или затлъстяване с една четвърт от притежателите признават, че кучето им е натрупало прекалено много килограми. Около 43% от британците разрешават на домашния си любим да похапва пилешки хапки, до момента в който 28% дават на кучето си пица, а 24% признават, че са оставили чипс или бургер под масата.

‌Почти една трет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР