Милиони хора по света страдат от сърдечносъдови, неврологични и автоимунни

...
Милиони хора по света страдат от сърдечносъдови, неврологични и автоимунни
Коментари Харесай

Прочистване - Дългоочакваната нова книга от световноизвестния лечител медиум Антъни Уилям

Милиони хора по света страдат от сърдечносъдови, неврологични и автоимунни болести и хронични признаци като отмалялост, болежка, разстройства в съня. Съвременната медицина не предлага ефикасни решения на проблемите им и те не могат да се излекуват и да живеят пълноценно.
В тази книга световноизвестният врач медиум Антъни Уилям разказва главното средство за справяне с най-разпространените заболявания и признаци: прочистването. В днешния свят сме непрестанно изложени на нездравословни субстанции и патогени и по тази причина детоксикацията на организма е по-важна от всеки път. Още по-важно е да я организираме по верния метод, с цел да се освободим от токсичния товар и да сме здрави и енергични.
В този скъп справочник ще откриете:
• причините за актуалната зараза от хронични болести и симптоми;
• трите съществени разновидности на Прочистване 3:6:9, както и оферти за утринно пречистване, детокс от тежки метали и протокол с монохранене;
• насоки за избор и следване на детокс проектите, както и оферти за акомодацията им по отношение на потребностите ви;
• списък с късото пояснение за аргументите на най-разпространените заболявания и признаци и кои хранителни добавки могат да оказват помощ.
Отзиви
Антъни Уилям е оказал помощ на милиони хора да се излекуват от заболявания, за които стандартната медицина не е съумяла да им даде отговор. Благодарна съм, че имах опция да споделя дребна част от въздействащото му обръщение в „ Излекувайте се “.
Кели Нунън Горс, създател на документалния филм и книгата „ Излекувайте се “
Впечатляващо е по какъв начин Антъни е основал това придвижване, което усъвършенства здравето на толкоз доста хора по света.
Силвестър Сталоун
Антъни е приближен източник на здравна информация за нашето семейство. Неговата работа е светлина, която е помогнала на мнозина.
Робърт Де Ниро и Грейс Хайтаъур Де Ниро
 Излезе продължението на Героичната арка от Жозе Родригеш душ Сантуш Излезе продължението на " Героичната арка " от Жозе Родригеш душ Сантуш
Тихоокеанската война сред Япония и съюзническите сили доближава сериозен стадий, като Макао се оказва в извънредно неизгодна позиция. За губер...
Препоръките за хранене и стратегиите за пречистване на Антъни Уилям са елементарни, вкусни и в действителност работят! Той бързо ще върне здравето и вярата в живота ви!
Хилари Суон
Антъни Уилям внася измерение в медицината, което надълбоко уголемява нашето схващане за тялото и за нас самите.
Мариан Уилямсън
Книгите на Антъни са революционни и в това време, изпълнени с практични препоръки.
 Фиона Валпи: Писателят би трябвало да има вяра в книгите си – единствено тогава и другите ще повярват в тях Фиона Валпи: Писателят би трябвало да има вяра в книгите си – единствено тогава и другите ще повярват в тях
На български език излиза книгата " Море от мемоари " на Фиона Валпи (изд. " Хермес " ). Ето какво споделя писателката за своето творчество.&...
Джеймс Ван Дер Бийк
Постоянно се обръщам към книгите на Антъни Уилям за препоръки и предписания за възобновяване на силата и възстановяване на здравето ми.
Алексис Бледе
Лечителят медиум – Антъни Уилям
Антъни Уилям е създател на бестселърите на „ Ню Йорк Таймс ” „ Лечителят медиум ”, „ Лечителят медиум: Най-полезните храни “ и „ Лечителят медиум: Помощ за черния дроб “. Роден е с неповторимата дарба да поддържа връзка с дух от висшата сфера, който му дава извънредно точна здравна информация, която постоянно изпреварва времето си. От четиригодишен Антъни употребява дарбата си, с цел да „ разчита ” положенията на хората и да им споделя по какъв начин да се излекуват. С невижданата акуратност и % на успеваемост Лечителят медиум е спечилил доверието и обичта на стотици хиляди хора по целия свят, измежду които кино звезди, музиканти, милиардери, професионални спортисти, създатели на бестселъри и безчет други от всевъзможни житейски поприща, които на вятъра са търсели метод да се излекуват, преди да получат проницателната информация, идваща от Духа. От десетилетия насам Антъни е скъп асистент и на лекари в решаването на най-трудните им случаи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР