Милиони фенове на музикалните легенди Куийн очакват с нетърпения да

...
Милиони фенове на музикалните легенди Куийн очакват с нетърпения да
Коментари Харесай

Световна премиера на биографичния филм за Куийн

Милиони почитатели на музикалните митове " Куийн " чакат с нетърпения да гледат биографичния филм за тях " Бохемска рапсодия ". Лентата с присъединяване на артиста Реми Малек в ролята на Фреди Меркюри имаше международна премиера във вторник в Лондон.

Голямата звезда на премиерата в Лондон предстоящо беше Рами Малек - артистът, дръзнал да влезе в кожата на неподражаемия Фреди Меркюри.
Брайън Мей, създател и член на " Куийн ": Рами е свръхестествен, свръхестествен. Оттук нататък той ще бъде посрещан като популярен артист. Работата му е удивителна!
Рами Малек е прочут най-вече с ролята си в телевизионния сериал " Мистър робот ", за която е почетен с премия Еми. 37-годишният артист е наследник на египтяни, преселили се от Кайро в Лос Анджелис.
Роджър Тейлър, създател и член на " Куийн ": Имаше вид в основната роля да е Саша Барън Коен, само че не мисля, че той разбираше Фреди и музикалната страна на нещата. Не мисля, че въобще щеше да се получи. И тогава намерихме идеалния Фреди с Рами Малек, той е сензация!
За да успее да пресъздаде експресивния език на тялото на Фреди Меркюри, Рами Малек работи с инструктор.
Рами Малек, артист: Той се движи по доста необикновен метод и е доста импровизиран постоянно когато е на сцената, както и в живота, правел е всичко непринудено. А да уловиш тази спонтанност е доста тежка задача.
Във кино лентата на режисьора Декстър Флетчър е употребена композиция от гласа на Фреди Меркюри и на Рами Малек, както и на още един реализатор. Лентата демонстрира освен блестяща страна на живота на Фреди Меркюри, само че и борбите с неговите демони - като алкохол и опиати. Той умира през 1991 година на 44 години от бронхопневмония, в резултат на затруднения от СПИН.

Списание " Варайъти " разказа с хвалебствия осъществяването на Малек и го заключи по този начин: " Рами Малек играе ролята на Фреди Меркюри, като че ли е роден за нея. "

Роджър Тейлър е удовлетворен от резултата на огромния екран, само че признава, че възприятието да гледа актьорско преобразяване на самия себе си, е изключително.
Роджър Тейлър: В началото е доста необичайно, само че след това свикваш. Важното е, че всички сме щастливи, филмът е добър и се надявам да зарадва доста хора.
Куийн са измежду най-великите музикалните групи на всички времена. Имат десетки безконечни шлагери, 18 албума и над 300 милиона продадени копия по света.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР