Милиони британци не биха напуснали партньорите си, дори и да

...
Милиони британци не биха напуснали партньорите си, дори и да
Коментари Харесай

Една пета от хората си затварят очите пред изневярата

Милиони британци не биха напуснали сътрудниците си, даже и да се разбрали, че са им изневерили, написа в. " Дейли експрес ".

Допитване, направено по поръчка на правната компания " Симпсън Милар ", демонстрира, че една пета от хората са склонни да си затварят очите пред кръшкането на своите сътрудници. Шокиращо, 18 % от интервюираните даже не смятат половия контакт отвън връзката за невярност.

Данните сочат още, че съгласно болшинството участници в допитването кръшкането не постоянно допуска физически контакт. Внушителните 82 % от интервюираните дефинират половинките си като погрешни, в случай че те изпращат известия, флиртуват или купуват дарове за някого отвън връзката им.

Очаквано мъжете са по-склонни да прелюбодействат - един на всеки петима е подготвен на забежка по време на отмора. За съпоставяне - дамите, които биха поставили рога на колегата си, до момента в който почиват, са едвам една на 14.

Алкохолът играе основна роля в изневярата. Двадесет % от интервюираните обаче считат, че в случай че са били пияни, действието им не се брои за кръшкане.

Допитването демонстрира още, че най-склонни да простят изневярата на колегата си са жителите на Ливърпул, следвани от жителите на Лийдс и Нюкасъл.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР