Милиони британци бяха предупредени за стена от дъжд, която ще

...
Милиони британци бяха предупредени за стена от дъжд, която ще
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба издава предупреждение като „стена от дъжд“ на метеорологичната карта, която ще удари днес

Милиони британци бяха предизвестени за стена от дъжд, която ще се популяризира в цялата страна тази заран, с жълто предизвестие на място за елементи от Англия.

Днес се чака да стартира със мощен дъжд, който може да аргументи наводнения в предприятия и домове. Кошмарни пътувания могат да бъдат понесени от пътуващите, отиващи на работа с влакове или по пътищата. Има и заплаха от спиране на тока в дома, защото дъждът се популяризира в Уелс и югозападна Англия. Картите за през днешния ден демонстрират, че дъждът вали в цялата страна. За да се усили заплахата, към нощес имаше 22 сигнала за наводнения от Агенцията по околна среда и още 178 предизвестия в цялата страна. Въпреки влажните условия живакът ще се движи над 10C на множеството места.

Метеорологичната работа предизвестява: „ Проливен дъжд ще се популяризира в Уелс и югозападна Англия от рано сутринта в сряда. Валежите ще доближат до 15-25 мм, като по високите места ще паднат до 50-70 мм.

„ При наситена по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР