Милионерската щерка Андреа Банда Банда коли и беси в сутрешното

...
Милионерската щерка Андреа Банда Банда коли и беси в сутрешното
Коментари Харесай

Андреа Банда Банда коли и беси в „На кафе”

Милионерската дъщеря Андреа Банда Банда коли и беси в утринното предаване „ На кафе ”. Синеоката брюнетка постоянно иронизира изявленията, че е уредена за панелистка с връзки поради състоятелния си татко, само че явно въздейства на водещата Гала при избора на посетители.

Преди няколко дни Андреа разчистила персоналните си сметки с певицата Йоана Захариева – Йоко като попречила на гостуването й в предаването. Изпълнителката на „ Хиперсоник ” два дни водила договаряния с екипа за идното си присъединяване в „ На кафе ”. Изненадващо до момента в който се подготвяла, получила безапелационен отвод. Оказало се, че преди година Йоко написала неготивен коментар в профила си в обществените мрежи за телевизионните умения на Андреа.

„ След двудневно разискване на разновидности за гостуването ни с редакторката на предаването, изненадващо през вчерашния ден от нея получих писмен отвод по вайбър. Един от най-новите планове на българската музикална сцена бе отритнат и цензуриран поради личностни проблеми и всекидневно отчайващо непрофесионални изяви на някоя си Андрея Банда Банда, лице на Нова тв. Тя била покрусена от мой фейсбук статус, написан предходната година (април, 2020 г), който разяснява нейната телевизионна, да я назовем, некадърност. Това е и повода ние да получим писмения отвод за премиерата на песента по Нова тв. Надявам се това да не е мнението на екипа на предаването. Надявам се, че това не е позицията на водещата на предаването Гала към българската музика и актьори. Надявам се тя да е в течение на отхвърли. Надявам се също по този начин това да не е позицията на цялата Нова тв. Утре вие може да сте на моето място поради нечия некадърност да понася рецензия ”, възмутена бе певицата, писа Уикенд.

Откакто влогърката Андреа Влъчкова се появи в предаването преди 3 години и половина, феновете не стопират да се чудят за какво крие същинското си име, по какъв начин се е озовала в звездната компания на останалите ко водещи и с чии подкрепи е на дребния екран. Брънетката настойчиво крие семейството си, а в обществените мрежи се подвизава само с псевдонима си Банда Банда. „ Когато се появих в „ На кафе ” започнаха да разясняват: „ Ама каква е тази? Ама какво е това име? Ама за какво? ” Не, че си укривам същинското име, но има ли значениe? ”, философства Андреа.

Заради приликата й с холистичния доктор доктор Мария Папазова, която постоянно гостуваше със здравните си препоръки в „ На кафе ”, почитателите на утринното предаване заподозряха, че  двете имат роднинска връзка. Заради подозренията им и мненията в обществените мрежи, че доктор Папазова е уредила щерка си или внучката си Андреа в предаването, от екипа на „ На кафе ” създадоха специфична табела с надпис „ Андреа Бандова Папазова ”. По време на присъединяване си в кулинарното предаване „ Черешката на тортата ” 31-годишната Банда Банда не позволи екипа да снима в дома й, а поканите гостите си в ресторант и с това още повече ускори слуховете, че крие високия си стандарт на живот.

Популярната и другояче чаровна влогърка въобще не се впечатлявала от отрицателните мнения по неин адрес, с които е цялостно в обществените мрежи. Когато била тийнейджърка, съучениците и приятелите на Андреа й се подигравали, защото имала много дебели и неоформени вежди. „ Сега желая да се обърна към всички вас, които ми се подигравахте. Въпреки огромните ми и дебели вежди – 12 години по-късно ме дават по малкия екран и отново съм с тях. Вие къде сте ”, попита в едно от първите си появявания на дребния екран Андреа. След като приключила гимназия, а по-късно учила в Обединеното Кралство, артистичната брюнетка била призната да учи в НАТФИЗ актьорско майсторство. Прекъснала следването си, тъй като не й оставало време за увлеченията й по постановка.  

Доскоро Андреа настойчиво криеше и самоличността на гаджето си. Тъй като пази персоналния си живот в загадка и не разгласява техни общи фотоси, плъзнали клюки, че подобен не съществува или е някоя мутра. „ Гаджето ми се споделя Иван, финансист е и е много сериозен вид. Няма нищо общо с мен ”, разкри Андреа по време на гостуването си в „ Говори с Ива ” по Нова телевизия и сподели негова фотография. Двамата са дружно от 5 години.
Една от основните аргументи влогърката да пази в загадка семейството си е 64-годишният й баща. Красимир Петков Влъчков е в съвета на шефовете на „ Топлофикация Банско ” и е съучастник в още 5 сдружения.

Андреа Банда Банда или Андреа Влъчкова, е била съучастник в едно от тях - „ Солери ”, занимаващо се с възобновими енергийни източници на сила и слънчеви панели, а негов шеф е татко й Красимир Влъчков. Синеоката брюнетка, специализирала „ Кино ” надали има хал-хабер от възобовяеми източници на сила, с цел да ръководи такова сдружение, разясняват близки до фамилията й. Точно, когато добила известност като един от панелистите в „ На кафе ”, Андреа е излязла от сдружение „ Солери ” и стартира да крие семейството си. За разлика от доста от родните вип персони, които парадират със звезден статус, Андреа крие произхода и материалните си благоприятни условия. Според осведомени с житието-битието на Банда Банда, заплатата й в „ На кафе ” била минимална част от сумата, която й е нужна всеки месец, с цел да поддържа високия стандарт на живот, на който е привикнала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР