Милионерската съпруга страда от Мусофобията - ирационален страх от мишки.

...
Милионерската съпруга страда от Мусофобията - ирационален страх от мишки.
Коментари Харесай

Гущерова призна най-големия си страх

Милионерската брачна половинка страда от Мусофобията - несъизмерим боязън от мишки. Това е една от най-често срещаните уплахи, която изправя на нокти доста мъже и дами, само че освен. Слоновете също се опасяват от мишки, тъй като са бозайници.
Реклама
Повечето бозайници имат мозъци, които са програмирани да отскачат обратно или да се стряскат от същества, които се втурват небрежно. Слоновете, без значение какъв брой са огромни, също се стряскат от неща, които се движат бързо против тях, като мишките. Гущерова не е сама измежду известните българки в страха си от мишки. В същия тест в инстаграм, който попълни Гущерова, Николета Лозанова също призна, че не обича гризачите.
Реклама
Майката на четири деца издаде още, че е висока 167 сантиметра и носи обувки №38. Тя пийва розе и обичаният й цвят е този на обичаното вино. Светлана крие цели 11 татуировки, които може да вижда единствено брачна половинка й. Рисунките по тялото несъмнено са изненада за почитателите й, които я следват в социалките и които не са ги забелязвали. Плеймейтката, която постоянно споделя, че дължи прелестната си форма на фастинга, предстоящо избира да хапва морски блага, а измежду неустоимите храни за нея са още шоколад и сладолед.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР