Милионерка раздаде 25 милиона евро, коя е тя? 31-годишната милионерка

...
Милионерка раздаде 25 милиона евро, коя е тя? 31-годишната милионерка
Коментари Харесай

Милионерка раздаде 25 милиона евро, коя е тя?

Милионерка раздаде 25 милиона евро, коя е тя? 31-годишната милионерка Марлене Енгелхорн желае да способства с благосъстоянието си за един по-добър свят, ето за какво раздаде 25 милиона евро от парите си.

Тя притегли вниманието с новината, че желае 25 милиона от наследството ѝ да бъдат разпределени.

За задачата по нейна самодейност бе основан цивилен съвет, чиято задача беше да реши по какъв начин да се употребяват парите за богатството на обществото.

Милионерка раздаде 25 милиона евро, коя е тя? 20.06.24 06:00 Възможните аргументи за изострен гастрит 20.06.24 05:30 Водата за уста може да аргументи нелечимо заболяване 20.06.24 05:00 Диетолог назова гъбите супер потребни 20.06.24 04:00 Колко лицеви опори са ви нужни, с цел да постигнете плътно тяло? 20.06.24 03:00

Днес наследството на 31-годишната Марлене Енгелхорн към този момент е разпределено.

Гражданският съвет в Австрия е дал наличните 25 милиона евро на общо към 80 организации и сдружения.Основната цел на тази акция е да се понижи неравенството в обществото и да се дадат повече благоприятни условия на хората в неравностойно състояние.

Парите са предопределени за начинания, ориентирани към запазване на климата и околната среда, към здравни и обществени въпроси, към тематики от сферата на интеграцията и образованието.
За присъединяване в този съвет бяха определени 50 души на възраст сред 16 и 85 години. Те прекараха шест уикенда в полемики по какъв начин парите да бъдат употребявани най-добре.

Един от получателите на средства е Австрийският съюз за запазване на природата, който получи най-голямата единична сума в размер на 1,6 милиона евро. Съобщено бе, че в доста от случаите средствата не се изплащат едновременно, а се разпределят в границите на няколко години, с цел да се даде на организациите и сдруженията сигурност при планирането.

Все отново Енгелхорн е запазила за себе си сума, която да улесни прехода ѝ към професионалния живот.

„ Моето привилегировано състояние ще ми е от изгода и след преразпределението на благосъстоянието ми “,каза тя.

31-годишната жена застъпва мнението, че не е демократично богатите хора да разпределят наследството си съгласно персоналните си желания и ползи.

Източник: pariteni

Още вести четете в: Бизнес, Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР