Милионерът Риши Сунак е един от най-богатите хора, заемали някога

...
Милионерът Риши Сунак е един от най-богатите хора, заемали някога
Коментари Харесай

Къде е ходил Риши Сунак на училище и колко струва?

Милионерът Риши Сунак е един от най-богатите хора, заемали в миналото длъжността министър-председател - и сигурно е похарчил доста пари за него, до момента в който е израства.

Роден в Саутхемптън през 1980 година, той получава напълно частно обучение през младостта си и посещава подготвителното учебно заведение Oakmount до затварянето му през 1989 година След това продължава да учи в Stroud School, King Edward VI Подготвителен.

Таксите в Stroud School сега стартират от £4,060 за учениците в детската градина и се усилват с по-голямото порастване на детето. Днес едно семейство, което изпраща детето си в учебното заведение от приема до 6-та година, би похарчило колосалните £34 907.

След като напусна учебно заведение Страуд през 1992 година, господин Сунак продължи да учи в едно от най-скъпите учебни заведения в Обединеното кралство - Уинчестър лицей. Winchester College е държавно учебно заведение в Хемпшир, което образова към 700 момчета на възраст от 13 до 18 години. Наскоро стартира да позволява девойки в шести клас за първи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР