Милионерът Мартин Николов - Елвиса спечели битката между участниците от

...
Милионерът Мартин Николов - Елвиса спечели битката между участниците от
Коментари Харесай

Мартин Николов

Милионерът Мартин Николов - Елвиса завоюва борбата сред участниците от племето на Изгубените и се върна назад при Старейшините. Той се избави от Чистилището, където прекара единствено няколко дни. Последното място в играта зае дъщерята на Краси Дунев - Никол, а Румен Радев остана втори и още веднъж се раздели на косъм с опцията да се събере с обичаната си Теодора Мудева. След завръщането си Мартин ще би трябвало да изпрати един от Старейшините в Чистилището, като под прицела му попадат двама души - бизнес дамата Виолета Стайкова и щерка ѝ Денислава.

Николай, по-малкият брат на Иван Рълев от Гладиаторите, също се сбогува с фантазията да завоюва “Игри на волята ” 5. Той напусна рисковото риалити по медицински аргументи. Минути преди старта на борбата за избавление водещата Ралица Паскалева показа на съплеменниците на Николай, че той към този момент се усеща добре.

Капитанският конфликт беше извоюван от Благомир Мастагарков от Старейшините. Той измъкна успеха от лидера на Амазонките Мария Оряшкова и завоюва преимуществото за племето си в номинационната борба в сряда. Последен приключи културистът Николай Костадинов, който пестеше силите си първоначално, само че по-късно не съумя да навакса.

В идващия епизод Елвиса ще би трябвало да вземе решение кого да изпрати в Чистилището. Виолета и Денислава няма да се предадат елементарно, а бизнес дамата даже ще опита да насочи гнева на Мартин към най-близкия му човек - Мастагарков.

Не пропускайте “Игри на волята ” в сряда, 27 септември, от 21:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР