Милинките са една от най-любимите закуски на малки и големи.

...
Милинките са една от най-любимите закуски на малки и големи.
Коментари Харесай

Ето така се прави перфектната заливка за МИЛИНКИ

Милинките са една от най-любимите закуски на дребни и огромни. Това тестено произведение е меко като памук и топящо се в устата. Вероятно и вие помните оня усет от детството си, на който сте имали опцията да се наслаждавате, с помощта на своите баби.

Днес ще ви споделим по какъв начин да си извършите съвършената заливка за милинки, тъй че всички вкъщи да бъдат удовлетворени и щастливи, а вие два пъти повече.
Как се прави съвършената заливка за милинки?
Заливките могат да са както сладки, по този начин и солени. Вие сами решавате какво ви се похапва в съответния миг.

За изработката на сладката заливка е целесъобразно да употребявате кафява захар и яйца. Двата продукта се разбъркват доста добре и по-късно с тях се заливат милинките. Ако желаете визията на закуската да бъде съвършена, поръсете милинките с пудра захар, откакто са изцяло изстинали.
Рецепта за обичаните ни МИЛИНКИ!
Вкусът на детството се крие в доста обичани закуски и тестени вкусотии, като една от тях са тъкмо милинките. Вижте по какъв начин да си ги приготв...
Прочети повече
Солената заливка се прави с брашно, масло и сол. Когато разтопите маслото, добавяте брашното и солта. Сместа се запържва, до момента в който не добие златист цвят. Когато това се случи, премахвате от котлона и заливате с нея милинките. Ако се задачите в съвършена визия, разбийте един жълтък и го изсипете от горната страна. Накрая поръсете с щипка сусам и ще имате съвършените милинки, които да поднесете за закуска.

Не забравяйте, че милинките наложително се поставят да се пекат в студена фурна, тъй че тестото да може да втаса още един път.

Опитайте и сме сигурни, че няма да съжалявате. Вкусът на милинките е тъкмо като от едно време!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР