Милиардерската наследница Парис Хилтън твърди, че е станала жертва на

...
Милиардерската наследница Парис Хилтън твърди, че е станала жертва на
Коментари Харесай

Парис Хилтън обвини свой учител в сексуален тормоз

Милиардерската наследница Парис Хилтън твърди, че е станала жертва на полов тормоз, когато е била едвам в осми клас.

В автобиографията си " Парис: Мемоарите “ тя написа, че преподавателят я " опипвал и целувал “, а на нея и лишило години, с цел да осъзнае, че е била жертва.

Наследницата продължава с обвиняванията, като сподели, че учителят, който бил млад и хубав й се обяснил в обич. Хилтън, която по това време е била в ранните си тийнейджърски години, споделя още, че по-късно той й дал телефонния си номер и я помолил да пази връзките им в загадка.

" Той ми се обаждаше съвсем всяка вечер и с часове говорихме какъв брой необикновено зряла, красива и умна съм била, какъв брой чувствена, неразбрана и специфична “, написа тя, предава " Телеграф ".

Бившата риалити звезда твърди, че преподавателят й давал за образец 13-годишната разлика във възрастта сред принцеса Даяна и принц Чарлз и че Присила Пресли е била на 14, когато Елвис Пресли " се е влюбил в нея “.

Един ден учителят скрито отишъл в дома на Хилтън, до момента в който Парис била сама. " Учителят ме придърпа в ръцете си и ме целуна “, написа тя, добавяйки, че веднъж майка й и татко й са ги хванали в колата му. Отношенията им станали причина родителите на наследницата да я пратят във Франция където тя живяла цяло лято с баба си.

" Отне ми десетилетия, с цел да изрека думата педофил. Не можех да приема ролята на жертва “, признава тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР