Милиардерите, които са натрупали състоянието си сами, се различават по

...
Милиардерите, които са натрупали състоянието си сами, се различават по
Коментари Харесай

Четири навика, които милиардерите спазват почти всеки ден

Милиардерите, които са натрупали положението си сами, се разграничават по доста неща - от промишлеността, в която развиват активност, до мястото, на което живеят.
Част от тях са дребните ежедневни привички. Какви са дребните неща, които тези милиардери вършат най-малко на седмична база? Ето четири от тях.
Прочетете още
Навик номер 1: Имат някакъв утринен обред, който следват (това нормално включва много ранно ставане)

Началото нормално е ставане със слънцето. Повечето от тях се разсънват сред 5 и 6 часа. За тях е значимо да стават рано, с цел да разполагат с несъмнено време единствено за тях, когато не ги тормозят телефонни позвънявания или други хора.

Това обаче не е единственото нещо. Някои употребяват времето, с цел да почетат, други спортуват, трети изпращат децата си до учебно заведение. Каквото и да вършат обаче, съвсем всички милиардери, имат някакъв утринен обред, който следват неразделно.

Навик номер 2: Четене и то освен на бизнес публикации и книги

Някои от милиардерите четат бизнес издания, както може да се чака, само че не всички. Не всички четат бизнес книги. Някои четат романи. Общото сред тях обаче е, че всички те обичат да четат. Книгите са един от методите, които милиардерите употребяват, с цел да се учат по какъв начин да вършат бизнес, ” прибавя той.

Други милиардери са споделяли същото. Бил Гейтс показа листата си с книги и той включва най-различни четива.

Навик номер 3: Размишляват

Милиардерите обичат времето, което е единствено за тях. Някои медитират, само че множеството го вършат по друг метод. Това може да е посредством разходка или пък като прекарват време сами на открито. Най-общото в тази ситуация е, че те отделят време за себе си и по какъв начин да разпускат през него.

Медийният магнат Ариана Хъфингтън е огромен бранител на тезата, че човек би трябвало да отделя време единствено за себе си, а основният изпълнителен шеф на Salesforce Марк Бениоф е огромен обожател на медитацията.

Навик номер 4: Поддържат здравето си

Всеки милиардер спортува, като някои от тях тичат, а други посещават фитнеса. Други милиардери споделят същото: Марк Кюбан се пробва да прави по към час кардио извършения дневно минимум шест дни в седмицата; Ричард Брансън става рано, с цел да спортува, без значение дали играе тенис, практикува кайтсърфинг или кара колело.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР