Милиардерът предприемач Илън Мъск коментира обвиненията срещу него в небрежност

...
Милиардерът предприемач Илън Мъск коментира обвиненията срещу него в небрежност
Коментари Харесай

Илон Мъск коментира обвиненията относно нарастващия антисемитизъм в неговата социална мрежа

Милиардерът бизнесмен Илън Мъск разяснява обвиняванията против него в немарливост при модерирането на наличието и повишаването на антисемитизма в обществената мрежа X, откакто стана неин началник. Той счита, че каквото и да става, антисемитските послания не би трябвало да се изтриват, а по-скоро да им се противопоставяме с „ контрааргументи “.

Какъв е коментарът му на този декор?

Според него, в случай че антисемитите, на които не е разрешено да се изричат на всички места в интернет, а „ просто бъдат скрити това няма да е задоволително, с цел да се надигнем против тях “. В тази връзка той счита, че прави всичко вярно и обвиняванията в немарливост във връзка с модерирането на антисемитското и расистко наличие в платформата, по-рано известна като Twitter, са „ неуместни “. Той наричаше пред всички себе си „ aspirationally Jewish “ — „ упорит евреин “.

„ В някои връзки считам, че всъщност съм евреин “ — повода за това изказване е, че съгласно него той е имал голям брой другари евреи. — Те употребяват платформата X и аз запитвам: „ Виждате ли нещо? “ А те ми дават отговор: „ Не, нищо особено… “

Стана ясно, че по-рано Илон Мъск е направил ново скандално изявление по отношение на войната в Украйна. Милиардерът е решил да разяснява обявата на американския икономист и предприемач Дейвид Сакс, който е разгласил карта на украинското контранастъпление ISW. Имайте поради, че американският икономист Сакс постоянно подлага на критика настоящето държавно управление на Съединени американски щати и войната в Украйна.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР