Милиардерът либерал Джордж Сорос потвърди, че по-малкият му син Алекс

...
Милиардерът либерал Джордж Сорос потвърди, че по-малкият му син Алекс
Коментари Харесай

Алекс Сорос обещава да изкорени консерваторите от интернет: Аз съм 100 пъти по-лош от баща ми

Милиардерът либерал Джордж Сорос удостовери, че по-малкият му наследник Алекс Сорос ще поеме филантропската му империя.

 

В първото си изявление, откогато беше определен да поеме неправителствената организация Open Society Foundations (OSF), Алекс Сорос сподели пред The Wall Street Journal, че е " по-политичен " от татко си, като в същото време сподели, че е угрижен за вероятността Доналд Тръмп да се завърне в Белия дом.

 

Интервюто бе оповестено, откакто беше обявено, че Алекс е посетил Белия дом повече от дузина пъти по време на мандата на Джо Байдън. Той също по този начин неотдавна разгласява своя фотография в Twitter с вицепрезидента Камала Харис.

 

" Колкото и да ми се желае да извадя парите от политиката, до момента в който другата страна го прави, ние също ще би трябвало да го вършим ", сподели Алекс.

 

Той прикани фигурите на Демократическата партия да бъдат по-ясни при предаването на своите послания, както и да бъдат " по-патриотични и приобщаващи ", с цел да завоюват гласоподавателите.

 

37-годишният мъж добави, че желае да помогне на демократите да привлекат латиноамериканските гласоподаватели, както и да усъвършенства изборната интензивност измежду чернокожите гласоподаватели на изборите.

 

Алекс също изрази угриженост, че свободата на словото в университетските кампуси става прекомерно лимитирана. " Имам някои разлики с моето потомство във връзка с свободата на словото и други неща – въпреки всичко израснах, гледайки Бил Махър преди лягане ", сподели той.

 

Джордж Сорос от дълго време е цел за републикански фигури заради милиардите, които е дарил за демократични и прогресивни дела посредством OSF. 92-годишният еврейски преселник от Унгария, който е претърпял Холокоста като дете, също постоянно е бил обект на крайнодесни и антисемитски теории на конспирацията.

 

Въпреки това The Journal отбелязва, че OSF рядко е подкрепяла еврейски дела и не чества еврейски празници. За съпоставяне Алекс чества такива еврейски религиозни празници като Рош Хашана и Пасха.

 

Алекс Сорос дава обещание да цензурира консерваторите и самостоятелните публицисти онлайн " 100 пъти по-агресивно " от татко си Джордж Сорос.

 

" Аз съм доста по-политически надъхан ", сподели Алекс Сорос, сравнявайки се с радикалния си татко.

" Колкото и да се веселя, че парите са изхвърлени от политиката, до момента в който другата страна го прави, ние също ще би трябвало да го създадем ", признава той.

 

Джордж Сорос е най-големият донор на Демократическата партия на последните избори в Съединени американски щати, а финансирането на по-малките надпревари за локални прокурори му разреши да завладее американската правосъдна система.

 

Алекс Сорос съобщи, че сега работи за възстановяване на поддръжката на латиноамериканците и чернокожите за политиците демократи.

 

Новият водач на империята на Сорос е посетил Белия дом на президента демократ Джо Байдън най-малко 17 пъти от 2021 година насам, съгласно Fox News.

Три от визитите са се състояли сред 8 и 10 февруари, както оповестява Slay News.

 

Няколко високопоставени чиновници от администрацията на Байдън са вписани в дневниците за визити като тези, които са се срещнали с Алекс Сорос.


" Александър Сорос е подготвен да оглави многомилиардната политическа и филантропска мрежа на фамилията си ", споделя Скот Уолтър, президент на Capital Research Center, съгласно Washington Examiner.

 

" Подобно на татко си, той се присламчва към водачите на Белия дом и Конгреса, които са подготвени да извършват нарежданията на фамилията по въпроси като престъпността, имиграцията, изборната политика и други, като Соросоидите употребяват всички типове дарения: пари за партии, групи за самостоятелни разноски и по този начин наречените " благотворителни организации " ", споделя той.

 

Според " Ню Йорк Поуст " Майк Хауел, шеф на плана " Надзор " във фондация " Херитидж ", е декларирал, че достъпът на Алекс Сорос до Белия дом на Байдън е сериозна причина за безпокойствие.

Хауел предизвестява, че семейство Сорос към този момент е " нанесло големи вреди на нашата страна ".

 

" Програмата на Сорос е ориентирана към гибел и опустошение в името на отворените граници и края на западната цивилизация ", споделя той.


" Администрацията на Байдън и придвижването на излъганите прокурори може да се окажат [неговата] най-вредната покупка в Америка до момента ".

Мат Палумбо, създател на книгата " Човекът зад завесата: вътре в тайната мрежа на Джордж Сорос ", съобщи, че семейство Сорос е забило кукичките си надълбоко в администрацията на Байдън.


" Навсякъде в Белия дом витае духът на Сорос, а синът му е новият дипломат на татко си ", споделя Палъмбо.

 

Президентът на " Съдебна защита " Том Фитън съобщи, че без значение от това кой е лице на фондацията и подкрепяните от Сорос ПАОС, Джордж Сорос към момента ръководи.

 

" Не се разсейвайте от името на Алекс в дневника на посетителите; това е представител на Джордж Сорос, с който желаят да се срещнат в Белия дом на Байдън ", сподели Фитън.

 

" Той към момента командва.

 

" Това са неговите пари, неговите фондации. "

 

Инфо: thepeoplesvoice.tv/Гласове.бг

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР