Милиардерът и собственик на Twitter Илон Мъск предупреди служителите си,

...
Милиардерът и собственик на Twitter Илон Мъск предупреди служителите си,
Коментари Харесай

Мъск намекна за фалит на Twitter

Милиардерът и притежател на Twitter Илон Мъск предизвести чиновниците си, че компанията може да загуби милиарди долари през идната година. Според него " банкрутът не е изключен ", съобщи БНР. Той прикани хората да оказват помощ на платформата да доближи милиард консуматори и разгласи, че приключва практиката за работа от вкъщи, като сподели, че неявяването в офиса ще бъде равнозначно на уволняване.

Дневната публика на Twitter пораства с рекордни темпове под управлението на Илон Мъск
Според Мъск, Twitter губи над 4 милиона $ дневно, главно поради отлив на рекламодатели, откакто той закупи обществената мрежа.

Компанията има 13 милиарда $ дълг, като би трябвало да заплати над 1 милиард $ лихви през идващите 12 месеца. Плащанията надвишават неотдавна оповестените доходи на компанията, а предходната седмица предприемачът огласи желанията си да редуцира чиновниците ѝ на половина.

Той разгласи въвеждането на абонаментна услуга за обществената мрежа на стойност 8 $ на месец, което разрешава на потребителните да получат синя отметка на профила си, гарантираща, че той е същински. Обявено беше и въвеждането на сив етикет за значими сметки, само че Илон Мъск съвсем незабавно отстрани това, което докара до нов безпорядък.

Проблемите се задълбочиха, още откакто малко по-рано редица чиновници на водещи позиции оповестиха, че напущат компанията. Сред тях са главният отговорник по поверителността на информацията и този за съблюдаване на регулациите. Това от своя страна провокира угриженост от американската Федерална комисия по търговия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР