Милиардерът и шеф на производителя на електромобили не даде повече

...
Милиардерът и шеф на производителя на електромобили не даде повече
Коментари Харесай

Технологичният гений на Мъск отново проблясва: Tesla ще разкрие р...

Милиардерът и началник на производителя на електрически автомобили не даде повече детайлности, като в обявата си в X показа единствено, че " разкриването на роботаксито на Tesla " ще стане факт на 8 август.
 

Акциите на Tesla означиха растеж с повече от 3% в следборсовата търговия след обявата, откакто приключиха деня с намаляване.

Мъск от дълго време приказва хвалебствено във връзка с резултатите от работата, която Tesla прави по системите си за самоуправление на електрическите автомобили.
 

Моделите на Tesla с FSD (Full Self-Driving - цялостно самоуправление) " ще бъдат гигантски дотам, че в бъдеще ще наподобява необичайно, че хората са управлявали коли, даже когато са били изтощени и пияни! ", уточни той в обява в X през март.

 

Бизнес магнатът също така бе безапелационен, че притежателите на коли Tesla с FSD ще могат да карат колите си да служат като роботакси, а не да остават безучастно паркирани.

Въпреки забележителния си капацитет, въвеждането на самоуправляващите се коли в Съединени американски щати до момента е нестабилно и буксуващо, защото както регулаторните органи, по този начин и обществеността показват терзания по отношение на сигурността.
 

Сан Франциско е изпитателен полигон за тази технология.

 

Роботакситата на Waymo на Гугъл в града станаха обект на вандали, които се опълчват на самостоятелните транспортни средства, а Cruise, благосъстоятелност на GM, спря за неопределен срок услугата си за роботаксита в края на октомври, откакто няколко катастрофи провокираха напън от страна на калифорнийските регулатори.
 
 
 
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР