Мили дами, запомнете, че прахът предпазва дървото, което се намира

...
Мили дами, запомнете, че прахът предпазва дървото, което се намира
Коментари Харесай

Писмото на една домакиня до всички жени по света

Мили дами,

запомнете, че прахът защищава дървото, което се намира под него. Къщата става дом, единствено когато можете да напишете върху мебелите "Обичам те ".

Можех всеки уикенд да прекарам най-малко 8 часа чистейки, тъй като желаех всичко да бъде съвършено, ако дойдат неочаквани посетители. Накрая осъзнах, че никой няма да пристигна - всички бяха някъде на открито, живеейки и забавлявайки се.

Днес, когато хората ме посещават, не се постанова да им изяснявам за чистотата на дома, всички се интересуват от нещата, които върша, по какъв начин пребивавам и по какъв начин се развличам. Ако още не разбирате това, апелирам послушайте моят съвет: Животът е къс.

Наслаждавайте се! Почиствайте единствено колкото би трябвало...

Не би ли било по-добре да извършите картина или напишете писмо, да изпечете бисквитки или да засадите цветя?

Научете разликата сред "желая " и "трябва "! Почиствайте колкото би трябвало, само че нямате прекалено много време...

Вместо това можете да поплувате река, която желаете, да изкачите планината, която желаете, да слушате музика, да се видите с приятелите, с които желаете и да живеете живота си както желаете.
 Thinkstock
Почиствайте колкото би трябвало, само че знайте, че животът е там, със слънцето в очите ви, с вятъра в косите, с дъжда - този ден няма да се повтори!

Почиствайте колкото би трябвало, само че имайте поради - старостта ще пристигна и тя не е милостива. А когато умрете вие сами ще извършите още по-голям прахуляк.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР