“Мили Боже, с намерение избирам да се махна и си

...
“Мили Боже, с намерение избирам да се махна и си
Коментари Харесай

Вие сте лечители – всеки един от вас…

“Мили Боже, с желание предпочитам да се махна и си давам разрешение да оставя тази болест да си отиде. Тя не е добра за мен. Пречи ми да бъда това, за което съм пристигнал тук “.

Харесват ли ви тези думи? Те са самата истина. Самата истина! Избор! Това е смисълът на новата ера. Вие сте лечители – всеки един от вас…

…Сега ще обсъдя биологичното лекуване. Стигаме до същността на историята за човешката биология. Лечители, чуйте по какъв начин протича лекуването, което не е загадка за вас. Човекът, който е пред вас с молба за лекуване би трябвало да ИЗБЕРЕ да се излекува. Вие може да отвърнете: „ Крион това е смешно. Всеки един човек, който идва при мен, има желанието да седне там, тъй че естествено е ИЗБРАЛ да се излекува. “ А ние споделяме: „ О, не, не е по този начин “. Много от тези хора избират просто облекчението. Те желаят да се почувстват по- добре. Искат да ги оправите- ВИЕ да оправите ТЯХ. ВИЕ! Що за персонален избор е това? Те не избират да се излекуват, избират да преотстъпят отговорността на Върховен административен съд да ГИ излекувате!

….Този който идва при вас, би трябвало да даде разрешение с персоналния си избор да оздравее. Затова е добре да проведете гала към това събитие. Затова идващия път, когато някой- да вземем за пример някоя жена- седне пред вас, кажете: “ Хайде да изречем дружно няколко неща. „ Попитайте я: “ Искаш ли да се излекуваш? “ Тя ще каже: “ Да, желая. “ Тогава я накарайте да изрече на глас думите! Помолете я да каже какво ВЪЗНАМЕРЯВА. Биологията ще я изслуша и ще я чуе. Позволение за лекуването! О, какъв тон! Каква разлика! Какъв избор!

Стигаме до нещо значимо, което обаче звучи необичайно. Лечителите в действителност не лекуват. Те дават на тялото разрешение да реализира краткотрайни уравновесени качества. Онези от вас които се занимават с енергийна работа, знаят доста добре какво имам поради. Лечителите не лекуват. Лечителите са помощници за реализиране на равновесие. Но работата я прави индивидът на кушетката. Знаехте ли го?

Човешкото тяло се балансира от единствено себе си. И всички лечители и всички свойства на веществата, употребявани за лекуване на човешкото създание, целят УЛЕСНЯВАНЕ НА САМОБАЛАНСИРАНЕТО. Защото биологията може да прави чудеса. Тя се стреми към равновесие. Така е замислена…

Искаме да ви дадем шест особености на лекуването, които към този момент познавате, само че ние ще ги коментираме…

1. ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ: Това е оня тип лекуване, при който лечителят не допира пациента. Енергиите се смесват по метод, който оказва помощ на индивида на кушетката. Тук има толкоз огромен капацитет! Защото, в случай че индивидът на кушетката вибрира на високо равнище и знае за тези неща, и е дал разрешение да се излекува, лечителят, който организира енергийната работа, ще реализира прелестни чудеса. И този на кушетката ще се излекува с помощта на тази енергийна работа, при която никой не допира другия!

Помислете за това. Това е дарът на новата ера. Най-важния. Номер Едно! Това няма да се получи по същия метод при хората с ниска осцилация. Затова тези от вас, които се занимават с това енергийно лекуване, виждат и документират обстоятелството, че то (енергийното лечение) не е за всеки. Защото тези на кушетката, които са просветлени и имат визия за позволението и избора, получават най- добър резултат. Онези, които не са и са с по-ниска осцилация, постоянно си потеглят без излекуване. “.

Тогава какво можем да предложим на хората с по- ниска осцилация? “, ще попитате вие. Това е идната стъпка. Вие го наричате лекуване с полагане на ръцете.

2. ЛЕЧЕНИЕ С ПОЛАГАНЕ НА РЪЦЕТЕ. То изисква лечителят да допира обекта на лекуване, когато пациента е с по- ниска осцилация (от лечителя).

3. ЛЕКАРСТВА – ЕСЕНЦИИ НА ЖИВОТА: ( съгласно мен, тук се имат поради билките и хомеопатията).

4. МАГНЕТИЗМЪТ (това няма да го плагиатствам тъй като е доста дълго) ( тук ще прибавя още веднъж от книгата, че когато някой се балансира ползвайки помощ от вън не би трябвало да не престават да ползват външна мощ след излекуването. тъй като все едно споделят на тялото си: “Не имам вяра, че ще се балансираш; по тази причина ще продължа да ти давам тласъци – вечно “.

Искаме да ви кажем, скъпи мои, че тези лечебни способи крият действителна биологична заплаха, когато ги употребявате непрестанно и не зачитате естествените способностти на биологията да се балансира. Някои хора употребяват магнитните уреди, защото те основават прелестно чувство. Това е капан за тялото! Защото клетките се усещат друго, когато ги стимулират…

Балансирайте тялото и отстранете тласъка, когато приключите!

5. ХИМИЯ: Използването на химията и химикалите е ниско енергиен способ на лекуване. Но и то се почита от Духа, защото науката за химията във вашето тяло е годна и оказва помощ на тези, които имат потребност от нея, въпреки да наподобява ниско- енергийна идея. Това е просто тъй като още не сте намерили нищо друго във висшите ешелони на лекуването, което да я замести. Или в случай че има такова лекуване, пациентът може да не реагира на него заради личната си по- ниска осцилация.

Затова не смятайте, че защото химията спада към нисшия ешелон, тя не е за вас. Ако прави работа скъпи мои, и ви поддържа живи на тази планета, това е задоволително. Но когато можете, се опитвайте да преминете към други способи. Проблемът с химията е, че тялото е тънко надъхан организъм и когато поставите в него химия…

6. ИНВАЗИВНА ХИРУРГИЯ: Тя може да е най- нисшата, само че отново споделяме, че понастоящем тя съставлява част от вашата най- добре развита просвета. Тя може да бъде незаменима. Лечителите, които които се занимават с енергийна работа биха се радвали да видят излекуваните, които вибрират дружно с вас – които схващат и дават избор и разрешение на тялото си. Но има други, които в никакъв случай няма да го създадат.

Затова вие се спускате по стълбицата и ги насочвате да открият лекуването, което ще им помогне и от време на време то се оказва номер шест, инвазивната хирургия. Ако това е единственото средство да резервира живота им на планетата, приемете го за не по- малко свещено от енергийната работа!„ …

от книгата “Партньорство с БОГ “ шеста книга на Крион

Чрез Надежда Милчева/ Медицина на прехода

Инфо: http://5itagor.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР