Милена Органджиева (Костова) е новият управляващ директор на MSD България,

...
Милена Органджиева (Костова) е новият управляващ директор на MSD България,
Коментари Харесай

MSD с нов управляващ директор за България, Северна Македония и Косово

Милена Органджиева (Костова) е новият ръководещ шеф на MSD България, Северна Македония и Косово. Официалното назначение е в сила от 1 юли, 2021, прецизират от компанията.

Милена стартира кариерата си в MSD България още през 2000 година и в продължение на 21 години придобива богат опит в разнообразни посоки на бизнеса на основни позиции като  Управление на “Човешки ресурси “, „ Връзки с клиенти “ , взе участие интензивно и в планове, свързани с бизнес развитие и достъп до пазара.

От 2018 година е на позиция мениджър Бизнес процеси за България и съумява да построи от основи и развие сполучливо отдела. Междувременно поема развиването на продуктовото портфолио за Северна Македония и Косово, където уголемява доста стратегическото портфолио на компанията с фокус върху онкология и ваксини. От февруари 2020 година, тя поема план за делене на компанията, като сполучливо управлява и коодринира всички междуфункционални действия в Централна и Източна Европа, Балканите, Гърция, Малта и Кипър.

След покачването на Константинос Папаянис в ръководещ шеф на MSD Румъния и Молдова през февруари тази година, Милена е краткотрайно изпълняваща длъжността и ръководи MSD България, Севена Македония и Косово в продължение на 5 месеца.

Милена Органджиева (Костова) има магистърска степен със компетентност „ Икономика “ от Икономическия универистет във Варна – Индустриален мениджмънт и получава CIPD тапия от асоциацията за експерти по ръководство на човешките запаси The Chartered Institute of Personnel and Development.

„ Обединени от визията на MSD България „ Ангажирани за по-добър живот “, MSD като обществено виновна, насочена към пациентите компания, която изобретява, създава и дава новаторски артикули и услуги, ще продължи да усъвършенства живота на хората. ", разяснява тя във връзка назначението си на новия пост.  " Ежедневно демонстрираме готовността си да поддържаме сътрудниците ни и ангажираността си за възстановяване на локалната здравна среда. Нашите полезности ни управляват в дейностите и решенията ни и са спечелили доверието и уважението на нашите сътрудници, сътрудници и клиенти в бранша на опазването на здравето. “, допълва Милена Органджиева (Костова).
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР