Милано беше домакин на третото издание на EUSportLab, иновативно международно

...
Милано беше домакин на третото издание на EUSportLab, иновативно международно
Коментари Харесай

АРБС взе участие в EUSportLab в Милано

Милано беше хазаин на третото издание на EUSportLab , новаторско интернационално събитие, което сплотява експерти от спортния бранш. Събитието се организира на 8 и 9 декември 2023 година и задачата му беше да насърчи нови съдействия , усъвършенства качеството на към този момент стартираните планове и създаде нови хрумвания в региона на спорта, употребявайки програмата „ Еразъм+ “ на Европейския съюз.

EUSportLab. Снимка: АРБС

70 представители на спортни организации от цяла Европа работиха дружно , с цел да споделят опит, компетентности и професионализъм . Те стремяха да основат съответни и устойчиви решения, отговарящи на потребностите на общностите в Европейския съюз.

EUSportLab. Снимка: АРБС

Асоциацията за развиване на българския спорт /АРБС/ взе интензивно присъединяване в EUSportLab за трета поредна година. Представителите ѝ имаха опцията да споделят опит и положителни практики, както и да възнамеряват нови начинания взаимно със сходни организации от цяла Европа. През двата дни на събитието, участниците работиха върху устойчивостта на концепциите и самодейностите си и развиваха нови партньорства за съдействие в региона на спорта . Основните лектори включваха представители на Европейската комисия и стратегически шеф на Спешъл Олимпикс Европа Евразия.

 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР