Милан ще започне новия сезон в италианската Серия А с

...
Милан ще започне новия сезон в италианската Серия А с
Коментари Харесай

Милан започва защитата на титлата в Серия А срещу Удинезе

Милан ще стартира новия сезон в италианската Серия А с домакинство на Удинезе. Това ще се случи единствено 83 дни след спечелването на първа купа от " червено-черните " след пауза от 11 години.

Календарът за идната акция в шампионата бе разгласен през днешния ден и съгласно него вицешампионът Интер ще играе в първия кръг като посетител на новака в елита Лече. Ювентус пък започва дългия път към купата с мач вкъщи против Сасуоло, до момента в който за различен от любимците Наполи следва посещение на Верона.

Новият сезон в италианския хайлайф ще стартира през уикенда на 12-14 август. Паузата за Световното състезание е с начална дата 13 ноември, а акцията ще бъде възобновена на 4 януари. Краят й пък е плануван за началото на юни 2023 година и това ще бъде най-късният финален кръг от 2001-а насам.

Първият кръг ще бележи и завръщането в елита на някогашния притежател на Милан - Силвио Берлускони. Неговият нов клуб Монца, в който играе и българският национал Валентин Антов, ще бъде хазаин на Торино.

Първото миланско дерби за сезона е планувано за 4 септември, а ответният мач е очакван за началото на февруари. В последния кръг на 4 юни Милан ще одобри Верона, Интер ще гостува на Торино, Ювентус ще пътува до Удине, а Наполи ще играе вкъщи против Сампдория.
 Обрат в Италия: Милан краде Дибала от ръцете на Интер
Обрат в Италия: Милан краде Дибала от ръцете на Интер

Италианските медии писаха, че Милан се включи в борбата за Дибала
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР