Мила Кунис стана героиня на YouTube проекта Harper`s Bazaar`s Food

...
Мила Кунис стана героиня на YouTube проекта Harper`s Bazaar`s Food
Коментари Харесай

Мила Кунис рaзкри какво си похапват у дома с Аштън и децата

Мила Кунис стана героиня на YouTube плана Harper`s Bazaar`s Food Diaries и разкри тайната на ежедневната си диета, за която може да се научи и от Magazine и обществените мрежи. Сред обичаните й ястия са пушена риба, сладолед, тост с авокадо и протеинови шейкове. Звездата разкри и какви ястия подготвя за брачна половинка си Аштън Къчър и децата им - 7-годишната щерка Уайът и 5-годишният наследник Димитри.

Мила изрази привързаността си към обичайна украинска кухня, с която майка й я е хранила като дете. Оказва се, че актрисата обича маринована херинга, борш и пилешка чорба.

Тя стартира деня си с кафе, към което прибавя ванилова млечна овесена сметана. Два часа по-късно, откакто подготви закуската на децата и ги изпрати на учебно заведение, звездата довършва закуската им, тъй като е срещу изхвърлянето на храна.



„ Често върша тост с авокадо заран. В същото време вземам всеки самун, който имаме у дома. Например пълнозърнести храни с ядки. След това прибавям цялата фалшификация за франзела (сусамово семе, сушен лук и маково семе) и едно яйце или някаква закуска като хумус или дзацики (лек и ободрителен сос с краставици - БГНЕС). За закуска хапвам и плод или сирене, само че постоянно пропущам второто ястие поради работата ”.

Съпругът ми и аз работим вкъщи: в случай че единият от нас не е ангажиран, тогава той подготвя храна за другия. Доставят ми замразени шейкове, прибавям към тях протеин на прахуляк, брачният партньор ми разрушава всичко и по-късно слага чаша за мен на бюрото ми. Диетолозите ще кажат, че това е нездравословно, само че от време на време мога да пия протеинов шейк вместо пълноценно хранене ”, показа Кунис.

„ Моето фирмено ядене е салата или купа въз основата на киноа, нарязани варени зеленчуци “, сподели още актрисата.

Звездата разкри още, че щерка й Уайът, сходно на Аштън, е пескарианка (не яде месо от топлокръвни животни). За да не готви две разнообразни ястия, Мила яде най-вече риба, като да вземем за пример печена сьомга.

Двойката употребява и услуга за доставка на храна два пъти седмично, а един път седмично майката на Мила Елвира им носи домашно приготвена храна.

„ Тя подготвя пушена риба с кисели краставички, херинга, топли картофи с копър, сол и зехтин. Нейните салами и телешки строганов са невероятни! Имам руско-украински корени, знам, че живеем във време, когато се чудя по какъв начин да се нарека ”, сподели звездата.

Нейният свекър Лари е разпален риболовец и от време на време носи на звездното семейство домашно уловена сьомга и тресчица от Аляска. Мила също е фенка на храната за у дома, в това число суши и тайландски и индийски ястия. Но Кунис в този момент готви пица вкъщи, за това са конфигурирали специфична фурна. Аштън изключително харесва пица с гъби, маслини, сирене и доматен сос.

Що се отнася до удоволствието, двойката може да се поглези с няколко топки сладолед с шоколадови бисквитки през нощта.

„ Опитваме сладолед във всяко кафене в Лос Анджелис “, добави актрисата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР