Мила Кунис и Аштън Кътчър решиха да разкажат на феновете

...
Мила Кунис и Аштън Кътчър решиха да разкажат на феновете
Коментари Харесай

Как прекарват вечерите си Мила Кунис и Аштън Кътчър

Мила Кунис и Аштън Кътчър взеха решение да опишат на почитателите си по какъв начин тъкмо прекарват своите вечери у дома. Семейството показа видео в профила на Аштън в Instagram, в което описват, че откакто сложат децата да си легнат, двамата съпрузи се отдават на видео диалози със свои близки, по време на които обичат да изпиват по няколко чаши вино - изключително в този момент по време на домашна изолираност.

Така на Мила Кунис и идва брилянтната концепция двамата с Аштън да стартират да създават лична марка вино, което вземат решение да кръстят QUARANTINE. Виното на Мила и Аштън обаче е по-специално от всички останали виновност, защото 100% от облагите от продажбата му ще да бъдат дарени на разнообразни благотворителни организации, помагащи за напъните за битка с ковид.

В уеб страницата, където може да се направи поръчка, Мила и Аштън в детайли ще разказват и на кои организации ще подаряват събраните средства от тяхното пино ноар. Виното се продава в комплект от минимум две бутилки, които са на цена от 50 $.

View this post on Instagram
A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on Apr 19, 2020 at 9:44am PDT

Мила обръща съществено внимание и на дизайна на етикета на виното, който неслучайно е по този начин изчистен. Той е напълно бял, като единствено в долния му край с дребни черни букви е изписано името на виното - QUARANTINE.

Идеята на актрисата е да използваме празния бял етикет, с цел да напишем името на индивида, за чието здраве пием, може би даже по време на видео диалог с него. Мила шеговито отбелязва, че това никога не значи, че не можем да изпишем и нашето лично име, в случай че се случи по този начин, че си пием сами.

View this post on Instagram
A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on Apr 19, 2020 at 9:38am PDT

Мила и Аштън споделят, първият тост, който подвига фамилията, е за нас - за всеки един, който гледа видеото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР