Мила, кротка и възпитана Такава знаем Ани Салич от екрана. Водещата,

...
Мила, кротка и възпитана
Такава знаем Ани Салич от екрана. Водещата,
Коментари Харесай

Ще се опулите! Хрисимата Ани Салич крие опасна тайна

Мила, кротка и възпитана

Такава знаем Ани Салич от екрана. Водещата, която наподобява много смирена, в действителност крие рискова загадка.

Колеги удостоверяват, че тя е истина, а Ани Салич даже не желае да си спомня за нея. В началото на кариерата си водещата се представяла с семейството Златанова.

Но не бащината й, а тази на първия си брачен партньор. Въпреки че съвсем целия й живот е минал на показ пред необятния екран, малко на брой от най-близкото й обграждане знаят, че тя е имала различен брачен партньор преди сърбина Бранко Салич. От който има две деца  и макар развода си с него продължава да носи семейството му.

В началото на стажа  й в Нова телевизия, когато била на 20, тя държала да бъде изписвана на екран с семейството на първия й съпруг-Златанова. Но не обичала да приказва за него. Единственото, което се знаело било, че е бил огромен строителен бизнесмен с огромни благоприятни условия. Бракът им не изкарал дълго.

Тя не желала да бъде просто милионерска брачна половинка, а да прави кариера в малкия екран. Мъжът й пък желал тя да е всеотдайна стопанка, а не амбициозна брачна половинка. Заради което настъпил разрива. Двамата се разделили по взаимно единодушие, а журналистката не взела нищо от благосъстоянието му.

Именно специалността й  я среща с втория й брачен партньор Бранко Салич, който по това време бел механически шеф на Би Ти Ви. Двамата се женят, раждат две деца и живеят съвсем 20 години, след което се разделят публично.

От две години тя живее на фамилни начала с някогашния основен прокурор Сотир Цацаров. Въпреки че не обявяват връзката си, са неразделни. Според слуховете са сгодени, само че още не са решили да узаконят връзката си, макар че и двамата са разведени.

Инфо: Ретро, Crimesbg.com

 

Тагове: Ани Салич Златанова Ани Салич и Бранко Салич Сотир Цацаров съпрузи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР