Мила Христова, може би най-образованият български модел, който работи в

...
Мила Христова, може би най-образованият български модел, който работи в
Коментари Харесай

Топмоделът Мила Христова избра REFAN

Мила Христова, може би най-образованият български модел, който работи в странство, се влюби в ароматното богатство на – стана лице на.

Мила има няколко следващи участия в Лондонската седмица на модата, като при последното издание на събитието се появи в английския Vogue. Българката към този момент се е снимала за реклама на международна козметична марка, само че искрено споделя:

„Запленена съм от ароматите на REFAN! Бях мощно впечатлена, че парфюмните композиции са взаимна разработка с най-голямата английска компания в браншa. От 13-годишна пребивавам в Англия и познавам тази компания. Тя е известна с това, че основава аромати, освен възбуждащи въображението, само че и съдържащи, наречени „ специалитети “, които са запазена марка и не могат да бъдат възпроизведени от друга компания. Известно е, че аз имам уязвимост към неповторимите неща“, споделя Мила Христова, която е приключила Lancing College, частно учебно заведение в Топ 15 на най-хубавите в Англия. Бакалавърската й степен по медия, пиар и културология е от London University of the arts, а магистърската – по стратегически маркетинг от London school of business and finance.

Мила е призната за член на International art club London, учреден през 1863 година от Чарлз Дикенс. За участие в него годишно се подават стотици молби, само че се одобряват единици и българката е измежду малцината на възраст под 30 години, позволени в клуба.

Като всяка млада жена Мила, обича да опитва с нови ухания, защото е човек от изменящия се свят на модата. Тя избира, освен тъй като името кореспондира с интензивния й метод на живот – от подиум на подиум и от аероплан на аероплан.

Г-ца Христова е очарована от зашеметяващите ухания, които са резултат от дълъг и комплициран креативен развой и тъкмо това я кара да види отражението на личната си артистична натура в тях. Създаването на един парфюм може да се съпостави със основаването на произведение на изкуството. Неслучайно тук също се приказва за ноти, тонове, акомпанименти. За да се реализира хармоничното комбиниране от в сбирката са нужни знания, добър усет и доста фикция и всички те са вложени от парфюмеристите на REFAN с доста труд, обич и предпочитание.

“В пловдивския бранд ме притегли и устрема им към безкомпромисно качество и международно равнище на.

Затова аз, Мила Христова, избрах REFAN! “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР